Ads Top

Fanatik: «Έλληνας...Βαλμπουενά ο Πέλκας!» (pic)


Aπίστευτη αποθέωση για τον Δημήτρη Πέλκα στην Τουρκία - Δείτε τι γράφει σήμερα η «Fanatik»!
Ο ΠΑΟΚ είχε τον Δημήτρη Πέλκα αλλά τον έσπρωξε με μόλις 1,6 εκατ. ευρώ στη Φενέρ για να πάρει τον Αυστριακό Μουργκ στη θέση του και ήδη οι περισσότεροι το έχουν σκυλομετανιώσει.



Ειδικότερα ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος πήρε τη θέση του Άμπελ Φερέιρα στον πάγκο του Δικεφάλου, θα προτιμούσε να φέρει πίσω τον Πέλκα αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και έτσι θέλει τον Κροάτη Κροβίνοβιτς. 
 
Το βέβαιο πάντως είναι πως ο Πέλκας όχι μόνο δεν το έχει μετανιώσει πού μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη αλλά εκεί ξαναβρήκε τη θέση του και τις υψηλές πτήσεις που μας είχε συνηθίσει επί Λουτσέσκου στους "ασπρόμαυρους".

Είναι βασικός κι αναντικατάστατος στη Φενέρ του Μπουλούτ κι αποθεώνεται στα οπαδικά φόρα. 

Όπως, για παράδειγμα, χθες μετά την εκτός έδρας 3άρα επί της Κασίμπασα, έχοντας βγάλει μια απίθανη ασίστ για το 0-2, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα η FANATIK να κάνει θέμα με τίτλο τον χαμό που γινόταν στα σόσιαλ μίντια, με τους οπαδούς της Φενέρ να "βαπτίζουν" ομόφωνα τον Πέλκα... "ο νέος Βαλμπουενά"! Αυτά θα διαβάζουν στη Θεσσαλονίκη και θα τρελαίνονται αφού ουσιαστικά τσάμπα "έστειλαν" στη Φενέρ τον... Έλληνα Βαλμπουενά! Ας πρόσεχαν...



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.