Ads Top

Ντρέγκερ: «Αξίζαμε τη νίκη, απορροφάω πολλά από τον Ραφίνια στις προπονήσεις»


Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε στην επανεμφάνιση του, αλλά και στην ιδανική συνεργασία που έχει με τον Ραφίνια.



Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Κώστα Φορτούνη και επέστρεψε στη δράση με μία πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό ο Τυνήσιος μπακ μίλησε για την επανεμφάνιση του και τη συνεργασία του με τον Ραφίνια, τονίζοντας ότι απορροφάει πολλά από τον Βραζιλιάνο μπακ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα και την ασίστ που έδωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα και μεγάλος σεβασμός για τον αντίπαλο, γιατί πάλεψαν πολύ και τους σέβομαι. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Χαίρομαι που επέστρεψα και έδωσα την πρώτη μου ασίστ με τον Ολυμπιακό. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να είμαι έτοιμος και στα 90 λεπτά, όμως όλο το σταφ δούλεψε καλά και πάρα πολύ μαζί μου για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό».

Για το πρώτο γκολ και αν ήταν κάτι που είχε δουλευτεί στην προπόνηση: «Ναι, είναι κομμάτι της στρατηγικής. Ο Σισέ έχει καλές μακρινές μπαλιές και το δοκιμάζουμε αρκετά, είναι ένα από τα πράγματα που δοκιμάζουμε και είμαστε χαρούμενοι που σκοράραμε. Έκανα καλή πρώτη μπαλιά. Είμαστε ευτυχισμένοι που όλα πήγαν καλά».

Για την στατιστική του εικόνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου: «Όταν παίζεις στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, πρέπει η στατιστική σου να είναι καλή και στην άμυνα και την επίθεση. Ο Παναιτωλικός πάλεψε πολύ, έπρεπε να κάνουμε το ίδιο και στο τέλος αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για όσα έχει μάθει από τον Ραφίνια: «Αυτά είναι μυστικά (γελάει). Μου μιλάει πολύ, με βοηθά, μου είχε ζητήσει να σκοράρω, έδωσα μια ασίστ, αλλά θα είναι χαρούμενος γι΄αυτό. Είμαι σαν σφουγγάρι και προσπαθώ να απορροφώ πολλά από τον Ραφίνια μέσα από τις προπονήσεις και πάντα θα θυμάμαι τη συνεργασία μας και το πέρασμα μου από τον Ολυμπιακό».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.