Ads Top

Παπαπέτρου: «Δεν φταίει ένας, όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης»


Η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο τον απελθόντα προπονητή, αλλά όλους στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.



Ο Ιωάννης Παπαπέτρου χαρακτήρισε στενάχωρη την απομάκρυνση του Γιώργου Βόβορα από την τεχνική ηγεσία προσθέτοντας όμως πως η ευθύνη για τα άσχημα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού είναι συλλογική.

«Είναι μια στενάχωρη στιγμή. Δυστυχώς είναι κομμάτι του αθλητισμού. Είναι αποφάσεις που δεν τις παίρνουμε εμείς. Σαν παίκτης με ενδιαφέρει πολύ το αυριανό παιχνίδι, να κερδίσουμε, να παίξουμε καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα. Τις αποφάσεις τις παίρνουν άλλοι. Ποτέ δεν φταίει ένας. Αυτό είναι το σίγουρο. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Δεν είναι δική μου η θέση να κρίνω», ανέφερε ο αρχηγός της ομάδας.

Για το ματς της Πέμπτης με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ είπε: «Θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. Είναι ποιοτική και σκληρή ομάδα η Ζενίτ. Ο κόουτς Πασκουάλ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Θέλουμε πιο πολύ από ποτέ τη νίκη για να αναπτερωθεί το ηθικό μας. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι αύριο. Έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Με την απουσία του Πόιθρες που αμυντικά καλύπτει κενά, θα είναι διαφορετική η δομή τους. Πρέπει να βρούμε τρωτά σημεία και να επιτεθούμε σε παίκτες. Αμυντικά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν».

Για τα διαφορετικά πρόσωπα που βγάζει ο Παναθηναϊκός στα ματς είπε: «Προφανώς το νόμισμα έχει δύο όψεις. Ξεκινάμε άσχημα και κυνηγάμε. Όταν κυνηγάμε παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και δεν αφήνουμε να ξεφύγουν. Μπορούμε να επανέλθουμε σε κάθε παιχνίδι, έχουμε το χαρακτήρα. Το πιο σημαντικό είναι να μπαίνουμε με την ίδια συγκέντρωση στα παιχνίδια».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.