Ads Top

«Κλεισμένος ο Δουβίκας για ΠΑΟΚ»


ΠΑΟΚ και Δουβίκας τα έχουν βρει σε όλα!
Ο Τάσος Δουβίκας είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Βόλου, ενώ το όνομά του έχει συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ.



Μάλιστα, η Live Sport υποστηρίζει ότι ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και πρόκειται να μετακομίσει στην Τούμπα το καλοκαίρι.

Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Η μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα μπορεί να έγινε πιο… ήσυχη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει αλλάξει κάτι. Ο δρόμος του θα είναι προς Τούμπα αλλά όταν θα φοράμε… κοντομάνικά.Θα παίξει έξι μήνες ακόμα στον Βόλο και θα έρθει με την έναρξη της προετοιμασίας στην Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός φορ τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ και σε ετήσιες απολαβές και σε χρονική διάρκεια συμβολαίου».

Πάντως, ο ΠΑΟΚ για να πάρει τον παίκτη πρέπει να τον αγοράσει από τον Βόλο, ενώ από ό, τι φαίνεται ποσοστό μεταπώλησης έχει κρατήσει και ο Αστέρας Τρίπολης.

Σύμφωνα με το Sportime, το 50%, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Μαγνησίας, θα ανεβάσει την τιμή του για να μην τον χάσει για λίγα χρήματα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.