Ads Top

Μουργκ: «Μοιάζει με ήττα η ισοπαλία με την ΑΕΛ»


Για τον Τόμας Μουργκ η ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ (1-1) έχει γεύση... ήττας!



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αυστριακού μεσοεπιθετικού στη Nova:

«Συμφωνώ ότι μοιάζει λίγο με ήττα το σημερινό αποτέλεσμα, γιατί στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες και το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Ο αντίπαλος δεν μας απείλησε καθόλου και η πρώτη ευκαιρία που έκανε ήταν το γκολ που πέτυχε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μας έλειψε λίγο το καθαρό μυαλό στις αποφάσεις που πήραμε. Ακόμη και έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Είμαστε τυχεροί που σκοράραμε στο τέλος και αυτό το αποτέλεσμα είναι σαν ήττα για εμάς.

Όταν ο αντίπαλος είναι πίσω από την μπάλα και στην πρώτη του ευκαιρία πετυχαίνει γκολ, είναι λογικό ότι θα έχεις δυσκολίες να βρεις χώρους για να πετύχεις το γκολ που θέλεις.

Αν είχαμε πετύχει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό, γιατί η Λάρισα θα έπρεπε να βρει μπροστά, θα έπρεπε να παίξει. Όταν έχει το σκορ υπέρ της δεν είχε αυτή την υποχρέωση. Πρέπει λοιπόν να είμαστε καλύτεροι σε αυτά τα παιχνίδια και να σκοράρουμε όταν έχουμε αυτές τις ευκαιρίες.

Δουλεύουμε αρκετά στις προπονήσεις στο επιθετικό κομμάτι, στις προπονήσεις τα γκολ έμπαιναν, σήμερα δεν μπήκαν, υπάρχουν τέτοιες στιγμές στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν κάναμε και τις επιλογές που έπρεπε.

Δεν παίξαμε γρήγορα, αλλά γενικά δουλέψαμε πάρα πολύ. Πιστεύω δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα, πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.