Ads Top

Άρης-ΑΕΚ: Διαιτητής ο Μπέμπεκ του θριάμβου επί της Ατλέτικο!


Ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ, με πλούσια εμπειρία και από την Ελλάδα, ορίστηκε στο Άρης-ΑΕΚ την Πέμπτη.



Στον Ιβάν Μπέμπεκ ανέθεσε η ΚΕΔ να διευθύνει την εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ Άρη και ΑΕΚ την Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο 43χρονος Κροάτης έχει βρεθεί πολλές φορές στο δρόμο ελληνικών ομάδων και μάλιστα έχει «σφυρίξει» δύο ματς των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης.

Την 1η Δεκεμβρίου του 2010 ήταν στην ιστορική νίκη-πρόκριση του Άρη επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη (2-3) για τους ομίλους του Europa League, ενώ στις 28 Νοεμβρίου του 2020 ήταν στην ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης» (1-2).

Το 2009 είχε βρεθεί σε δύο ματς του Παναθηναϊκού, την ήττα με 3-1 από τη Σπάρτα Πράγας στα προκριματικά του Champions League και την ήττα με 1-0 από τη Γαλατάσαραϊ στους ομίλους του Europa League.

Έχει επίσης «σφυρίξει» τον Ολυμπιακό στην ήττα από την Άντερλεχτ για τους «32» του Europa League το 2016, τον ΠΑΟΚ στην ήττα με 1-0 από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης το καλοκαίρι του 2019, τον Ατρόμητο στην ήττα από τη Φενέρμπαχτσε με 3-0 στα προκριματικά του Europa League το 2015 και την Εθνική σε δύο νίκες, το 1-2 επί της Λετονίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ το 2012 και το 4-3 επί της Ουγγαρίας για τα προκριματικά του Euro το 2015.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Κροάτης Γκόραν Πατάκι και Μπόγιαν Ζομπένιτσα, τέταρτος ο Θανάσης Τζήλος με τον Κροάτη Γκόραν Γκαμπρίλο στο VAR και βοηθό του τον Πολυχρόνη Κωσταρά. Παρατηρητής θα είναι ο Βασίλης Τεροβίτσας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.