Ads Top

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Σωκράτης!


Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό.


Σύμφωνα με το novasports.gr, ο Ολυμπιακός αν και πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν στον αμυντικό τομέα, όπως όλα δείχνουν θα προσθέσει στη μηχανή του έναν σπουδαίο ποδοσφαιρστή, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο 32χρονος Έλληνας αμυντικός με τη λαμπερή καριέρα στο εξωτερικό θα πλαισιώσει, εκτός απροόπτου, τους Σεμέδο, Σισέ, Μπα και Παπαδόπουλο.

Με την απόκτηση του Σωκράτη, ίσως ανοίγει ο δρόμος για την παραχώρηση του Παπέ Σισέ σε άλλο σύλλογο. 

Οι δύο πλευρές έχουν εξαιρετικές σχέσεις και η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν έρθει τόσο κοντά.

Ήταν γνωστό πως ο Σωκράτης έβλεπε με πολύ καλό μάτι την επιστροφή του στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού, καθώς είναι ένας σύλλογος που πληροί τις υψηλές του φιλοδοξίες.

Παράλληλα η ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή απ' τον Βασίλη Τοροσίδη, έπαιξε σπουαίο ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Να θυμίσουμε πως αρκετοί σύλλογοι εξέφρασαν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Παπασταθόπουλου, όπως οι Λάτσιο, Φενέρμπαχτσε, Μπέτις και Τζένοα, αλλά οι Πειραιώτες κατάφεραν να πείσουν τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό για την επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Σωκράτης έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΑΕΚ, Τζένοα, Μίλαν, Βέρντερ Βρέμης και Άρσεναλ. Με την εθνική Ελλάδας έχει αγωνιστεί σε 90 ματς. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.