Ads Top

Πρόβλημα με Γιαννούλη ενόψει Ολυμπιακού!


Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δικέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.


Αμφίβολη είναι η συμμετοχή το Δημήτρη Γιαννούλη στο εξ αναβολής ντέρμπι της Τετάρτης (13/1) κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς οι ενοχλήσεις στο δικέφαλο δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Έλληνας αμυντικός του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε εξετάσεις (μαγνητική) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το ματς με τον Βόλο, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ήταν ένα ματς ψυχολογίας. Από εκείνα που πρώτος αντίπαλος είναι ο ίδιος σου ο εαυτός και οι σκέψεις. Το γρήγορο γκολ το έκανε πιο δύσκολο γι’ αυτό και η αντίδραση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη σημασία. Ειδικά εν όψει ντέρμπι.

11.01.2021

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη που χρειαζόταν έπειτα από μια δύσκολη εβδομάδα, έδειξε χαρακτήρα, έβγαλε τα συμπεράσματά του και τώρα καλείται να παρουσιαστεί καλύτερος για κερδίσει και στο ματς με τον Ολυμπιακό και να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σ’ έναν αγώνα που απαιτεί συγκέντρωση, υπομονή και καθαρό μυαλό για τη διαχείριση τον δεδομένων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τεχνικό τιμ έχει μόλις δύο μέρες στη διάθεσή του για να ετοιμάσει την ομάδα και η δουλειά ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (11.01) με το καθιερωμένο πλέον, βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου, Covid test.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Βόλο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο φυσικοθεραπευτήριο και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και για προπόνηση υψηλής έντασης με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε θεραπεία. Στο γυμναστήριο έμεινε κι ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δικέφαλο λόγω χτυπήματος που δέχτηκε στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Την Τρίτη (12.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.