Ads Top

Κάτας: Συναντήθηκε με την ομοσπονδία - Θέλει να συνδυάσει Παναθηναϊκό-Εθνική!


Ο Όντεντ Κάτας είχε συνάντηση με την ομοσπονδία του Ισραήλ εν όψει της μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό!


Συνάντηση με την ομοσπονδία μπάσκετ του Ισραήλ είχε ο Όντεντ Κάτας. Ο 46χρονος προπονητής ενημέρωσε τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα για τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και έθεσαν επί τάπητος το θέμα της συνεργασίας του με την εθνική ομάδα της χώρας.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ του Ισραήλ, ο Κάτας εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει ομοσπονδιακός τεχνικός, παρά το γεγονός ότι αναλαμβάνοντας μια ομάδα Ευρωλίγκας δεν θα μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο για τα τελευταία ματς των «παραθύρων», τον Φεβρουάριο.

Αυτό δεν αποτελούσε εμπόδιο όσο ήταν στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, καθώς αγωνιζόμενη στο BCL της FIBA οι δύο διοργανώσεις δεν συνέπιπταν ποτέ.

Το Ισραήλ έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ του 2022, ο Κάτας δεσμεύεται ως τον Οκτώβριο του 2021, αλλά θέλει να συνεχίσει να είναι ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ και στα τελικά, καθώς το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό είναι διάρκειας ενάμιση έτους και το επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αρχίζει Σεπτέμβριο.

Σε κάθε περίπτωση, το αν θα καταφέρει ο Κάτας να συνδυάσει τις δύο δουλειές κι αν τελικά θα βρεθεί η φόρμουλα με την ομοσπονδία του Ισραήλ δεν επηρεάζει τον Παναθηναϊκό.

Το deal με τον 46χρονο προπονητή είναι δεδομένο και απλώς εκκρεμεί η επισημοποίησή του, που θα γίνει μάλλον την Πέμπτη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.