Ads Top

Τέλος από τον ΠΑΟΚ με εντολή Γκαρσία!



Τρέχουν οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Ποιοι τελειώνουν με εντολή Γκαρσία!
Δε βγήκε νικητής από το αποτέλεσμα στο ματς της Τούμπας, για την 6η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο νικητής υπήρχε!


Και βαθιά το χέρι στην τσέπη και απογοήτευση.

Πικρή η γεύση στον ΠΑΟΚ από Άντερσον Εσίτι που ήρθε πέρσι το καλοκαίρι και Αντόνιο Τσόλακ – που επίσης αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ από την Ριέκα, με αντίτιμο 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι ασπρόμαυροι δεν είδαν… προκοπή και πλέον ψάχνονται για το πώς θα αποδεσμευτούν. Σύμφωνα με τον sportimegr, για τον Κροάτη επιθετικό ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να τον παραχωρήσει με μεταγραφή έτσι ώστε να μειώσουν όσο γίνεται τη ζημιά από το κόστος της απόκτησής του από τη Ριέκα.

Υπάρχει ενδιαφέρον γι’ αυτόν, αλλά κυρίως για δανεισμό, κάτι, που δεν ικανοποιεί απόλυτα τον Δικέφαλο και μία από τις ομάδες, που θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της αλλά δεν είναι διατεθειμένη να δώσει χρήματα, είναι η Σταντάρ Λιέγης.

Την ίδια στιγμή, εντείνονται οι προσπάθειες για να τελειώσει η μετακίνηση του Άντερσον Εσίτι σε ομάδα του εξωτερικού. Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Εσίτι έχει έρθει σε συμφωνία με την Γκιόζτεπε, για τον δανεισμό του Νιγηριανού άσου ως το καλοκαίρι και απομένουν μόνο τα τυπικά για την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να ελαφρύνουν το ρόστερ τους και να γλιτώσουν από βαριά συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται ή έχουν απογοητεύσει με τις επιδόσεις τους. Εσίτι και Τσόλακ, είναι οι πρώτοι στη μαύρη λίστα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.