Ads Top

Βιεϊρίνια: «Δεν μπορεί να βγει μόνο του ένα παπούτσι»


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στις αποφάσεις του διαιτητή και στα λάθη της ομάδας του.



Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε, δεν είναι το δώρο που ήθελα. Νομίζω ότι ήταν το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε κάνε το τελευταίο διάστημα. Υπήρχε ένταση και θέληση, κάναμε λάθη που μας στοιχίζουν, το παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά δεν βγήκε αυτό που θέλαμε και έχουμε ντέρμπι μπροστά μας στο Καραϊσκάκης»

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ:
 
«Δεν έχουμε συνηθίσει να είμαστε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε καλά αλλά πρέπει να προσέχουμε περισσότερο για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Τι πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ:

«Η θέληση που βγάλε η ομάδα το πάθος, Δεν παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά θέλαμε να έχουμε τη νίκη το αποτέλεσμα, Ένα παπούτσι δεν μπορεί να φύγει μόνο και με το VAR που έχουμε έπρεπε να το τσεκάρουμε»

Τι συζήτησε με το διαιτητή: 

«Ο διαιτητής μου είπε ότι η φάση ελέγχηκε από το VAR και δεν έχει τίποτα ενώ ο βοηθός ότι υπάρχει σπρώξιμο. Μάλλον πρέπει να τους πληρώσω έναν καφέ για το συζητήσουν. 

Αν επηρεάζει το αποτέλεσμα:

«Δεν πρέπει να επηρεάσει το αποτέλσαμ δεν ήταν αυτό που θέλαμε αλλά πρέπει να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα. Γιατί έχουμε αλλό παιχνίδι αλλά να μην ξεχνάμε ότι κάναμε λάθη και να τα διορθώσουμε».

Για την διαφορά με την κορυφή: 

«Παιχνίδι με παιχνίδι η διαφορά μεγαλώνει αλλά όσο υπάρχουν ελπίδες μαθηματικά να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους»

Για τον Καγκάβα:

«Είναι ένας παίχτης που παίζει σε κορυφαίες ομάδες, είναι κορυφαίος θα μας βοηθήσει αν έρθει. Δεν μιλήσαμε, δεν ξέρω γιαπωνέζικα, αν έρθει θα έχουμε χρόνο»..
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.