Ads Top

Ετοιμάζεται για μεταγραφή ο Λάζαρος!


Ορατό το ενδεχομένο να αποχωρήσει ο Λάζαρος από τον Ατρόμητο - Δείτε ποια ομάδα τον θέλει άμεσα!
Προς οριστικό «ναυάγιο» οδηγείται η προσπάθεια της Ανόρθωσης να εξασφαλίσει τον δανεισμό του Νινουά από τον ΠΑΟΚ, με την κυπριακή ομάδα να στρέφεται στην περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.



Η περίπτωση του Νίκα Νινούα φέρεται να οδηγείται σε οριστικό «ναυάγιο» για την Ανόρθωση, καθώς ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής δεν είναι σύμφωνος με τη μετακίνηση του, επιθυμώντας την παραμονή στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το «Sport-fm.com.cy», η κυπριακή ομάδα είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την υπόθεση του ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά και να επικεντρωθεί στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο έως το τέλος της σεζόν.

«Προς άλλη κατεύθυνση επικεντρώνει την προσοχή του ο Τιμούρ Κετσπάγια για το θέμα ενίσχυσης της Ανόρθωσης αφού η περίπτωση του Νινούα φαίνεται ότι έχει ναυαγήσει οριστικά με τον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή να επιθυμεί να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωση του 34χρονου Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου βρίσκεται ψηλά στην λίστα του προπονητή της Ανόρθωσης και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τα επόμενα 24ωρα. Σημειώνεται ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αγωνίζεται στον Ατρόμητο με τον οποίον έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς», αναφέρει το δημοσίευμα του κυπριακού Μέσου.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.