Ads Top

Αγωνία για Μπρούμα, Χολέμπας ενόψει ΠΑΟΚ!


Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. 
Ο Μπρούμα και ο Χολέμπας κρυολόγησαν και δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα και είναι αμφίβολοι ενόψει ΠΑΟΚ. Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού στο Ρέντη.



Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές του να εμφανίζονται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με συμπτώματα κρυολογήματος, με αποτέλεσμα να θορυβηθεί, αλλά και να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την προετοιμασία του ντέρμπι.

Μάλιστα, δύο εξ αυτών δεν συμμετείχαν καθόλου στο πρόγραμμα προπόνησης της Δευτέρας, καθώς τα συμπτώματά τους ήταν πιο έντονα και κρίθηκε ότι έπρεπε να επιστρέψουν στα σπίτια τους, αφού πρώτα έλαβαν ειδική φαρμακευτική αγωγή και φυσικά αφού έκαναν τεστ κορωνοϊού. Εξάλλου, όλοι οι Ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε τεστ το πρωί, όπως συμβαίνει πάντα πριν από τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Και όλα βγήκαν αρνητικά.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν προπονήθηκαν, καθώς είχαν πιο έντονα συμπτώματα από τους υπόλοιπους ήταν οι Μπρούμα και Χοσέ Χολέμπας, ενώ αρκετοί ακόμη ποδοσφαιριστές είχαν συνάχι και πιο ήπια συμπτώματα (σ.σ. κυρίως μπούκωμα), τα οποία δεν τους απαγόρευσαν να συμμετάσχουν κανονικά στο πρόγραμμα.

Τα δυο συνεχόμενα ταξίδια εκτός Αθηνών (Τρίπολη, Αγρίνιο), που κράτησαν για πάνω από 12 ώρες τους ποδοσφαιριστές μέσα στο πούλμαν, θεωρείται ότι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να κρυολογήσουν αρκετοί από τους Ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τώρα υπάρχει και τρίτο ταξίδι στη σειρά, με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Μαρτίνς περιμένει με αγωνία να δει εάν ο Μπρούμα και ο Χολέμπας θα είναι καλύτερα σήμερα, ώστε να διαπιστώσει εάν μπορεί να τους υπολογίζει ή όχι για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, βεβαίως, είναι σαφές ότι οι πιθανότητες του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ να είναι στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης στην Τούμπα αυξάνονται, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τα άκρα της επίθεσης, ο Βρουσάι δείχνει να έχει κερδίσει μια θέση, μετά την πολύ καλή παρουσία του στο Αγρίνιο, ενώ η δεύτερη θέση, εάν ο Μπρούμα δεν προλάβει, αναμένεται να παιχτεί μεταξύ Ραντζέλοβιτς και Μασούρα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.