Ads Top

Μπα: «Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα»


Ευχαριστημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μπα, τόσο για το γκολ που πέτυχε όσο και για τον βαθμό που πήρε ο Ολυμπιακός.



Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Ουσεϊνού Μπα σε δηλώσεις του μετά το ισόπαλο 1-1 του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ και για το γκολ που πέτυχε άλλα και για το γεγονός πως οι Πειραιώτες έφυγαν με θετικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Μπα στην κάμερα της Nova:

Για το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν πολύ σημαντικό γιατί βοήθησα να γυρίσουμε σπίτι με έναν πόντο. Στόχος μας βέβαια ήταν η νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε και ο πόντος μας κάνει χαρούμενους αυτή τη στιγμή».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Για τον ΠΑΟΚ ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς, προσπάθησαν να κερδίσουν κι εμείς το ίδιο. Δυστυχώς δεν πήραμε τρίποντο αλλά καταφέραμε να μη φύγουμε από εδώ ηττημένοι και ήταν σημαντικό».

Για τα προβλήματα στο ψηλό παιχνίδι του Ολυμπιακού: «Είχαμε τρία συνεχόμενα ταξίδια, δεν γίνεται να είσαι πάντα σε top top απόδοση. Σήμερα είχαμε δυσκολίες απέναντι σε μία καλή ομάδα, αλλά γενικότερα είμαστε χαρούμενοι, παραμένουμε οικογένεια, μείναμε συμπαγείς και ενωμένοι και πήραμε τον έναν βαθμό».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.