Ads Top

Χωρίς Χολέμπας και Μπρούμα στην Τούμπα ο Ολυμπιακός!


Χοσέ Χολέμπας και Μπρούμα δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την ίωση που τους ταλαιπωρεί και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.



Με… αέρα δέκα βαθμών ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (19:30) τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής. Η πίεση σε αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι με την ομάδα του Πειραιά, αλλά με τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι σε περίπτωση αποτυχίας θα έχουν χάσει τη μάχη για τη διεκδίκηση του τίτλου.
click here

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τη μεσημεριανή προπόνηση που έγινε στον Ρέντη και στη συνέχεια άπαντες αναχώρησαν για το αεροδρόμιο προκειμένου να πετάξουν για τη Θεσσαλονίκη. Η αγωνία του Πέδρο Μαρτίνς είχε να κάνει με δύο ποδοσφαιριστές.

Χοσέ Χολέμπας και Μπρούμα δεν κατάφεραν να λάβουν μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο πρώτος ήταν εμπύρετος και δεν προπονήθηκε, ενώ ο δεύτερος με πονόλαιμο και συμπτώματα ίωσης επίσης δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα. Κανείς από τους δύο στα χθεσινά τεστ για κορονοϊό δεν βρέθηκε θετικός.

Κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να λάβει μέρος στη σημερινή τελευταία προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αμφότεροι έτσι έμειναν εκτός αποστολής και δεν ταξίδεψαν για τη Θεσσαλονίκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς δηλαδή δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του μέχρι τώρα βασικού αριστερού μπακ και του Πορτογάλου εξτρέμ, ο οποίος βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, λοιπόν, είναι πανέτοιμος να παίξει βασικός και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Κατά τα άλλα οι Πειραιώτες δεν έχουν κάνει γνωστά τα ονόματα των παικτών που βρίσκονται στην αποστολή, αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.