Ads Top

Μπαρτζώκας: «Ο Σλούκας είναι ο ηγέτης μας – Δεν ήταν έκπληξη η εμφάνιση του Λαρεντζάκη»


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη μεγάλη νίκη στο Τελ Αβίβ.



«Μέλι» έσταξε για τον Κώστα Σλούκα ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, αποθεώνοντας τον 30χρονο παίκτη.

Παράλληλα, στάθηκε και στην εμφάνιση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Και οι δύο ομάδες ήταν διστακτικές στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε καλύτερα στην άμυνα πάνω στον Ουίλμπεκιν και μοιράσαμε καλά την μπάλα στη συνέχεια. Είναι μία μεγάλη νίκη, μία μεγάλη ομαδική προσπάθεια.

Για να επικρατήσεις, χρειάζεται και τις δύο άκρες, άμυνα και επίθεση, δυνατές. Ήμασταν καλοί στις περιπτώσεις iso που αρέσει στη Μακάμπι να παίζει, ειδικά με τον Ουίλμπεκιν. Κάναμε 1-2 τακτικά λάθη και του δώσαμε δύο εύκολα σουτ.

Στην επίθεση, όταν είχαμε τον Χάντερ στην πεντάδα της Μακάμπι, θέλαμε την αλλαγή εκεί. Όταν παίζανε και οι άλλοι ψηλοί, ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Στο τέλος και στην παράταση διαβάσαμε καλά τις φάσεις και κερδίσαμε».

Για τον Λαρεντζάκη: «Δεν ήταν έκπληξη η εμφάνισή του. Είναι νέος στη EuroLeague, είναι διαφορετικό το επίπεδο. Μας βοήθησε στο Βελιγράδι, το έκανε και εδώ, όχι μόνο με τους πόντους, αλλά και με την άμυνα. Είναι μία ομαδική προσπάθεια, περιμένουμε τον Χάρισον και τον Παπανικολάου να γυρίσουν».

Για τον Σλούκα: «Ήμουν ήρεμος όταν πήγε στις βολές. Είναι ο ηγέτης μας, παίζει και για τους συμπαίκτες του, δεν έχει εγωισμό. Αθλητικά και σωματικά είναι καλύτερος σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Δεν είχε να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Παίζουμε για την ομάδα μας και για κανέναν άλλον»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.