Ads Top

Αποχωρεί δανεικός ο Μπρούνο από τον Ολυμπιακό!


«Σκάει» μεταγραφή - Σε ποια ελληνική ομάδα πηγαίνει ως δανεικός - Τι αναφέρει το δημοσίευμα!
Φέτος το καλοκαίρι ο Μπρούνο έμεινε και πάλι στον Ολυμπιακό και στο ξεκίνημα της σεζόν πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής σαν…ακραίος μπακ.


Ο Νταμίρ Κάναντι θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον έμπειρο εξτρέμ.

Ο Μπρούνο Φελίπε ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας για λογαριασμό του Ατρόμητου με τη μορφή δανεισμού από την ΛΑΣΚ.

Ο Βραζιλιάνος κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο Περιστέρι και η μεταγραφή σε μια κορυφαία ομάδα της χώρας έμοιαζε φυσιολογική εξέλιξη. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και απέκτησε τον ποδοσφαιριστή που είχε κερδίσει την εκτίμηση του Πέδρο Μαρτίνς από την εποχή που ήταν αντίπαλοι.

Μάλιστα στα πρώτα παιχνίδια του με τα «ερυθρόλευκα» είχε δείξει καλή εικόνα και όλα έδειχναν ότι θα είναι παίκτης του ροτέισον. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η πτώση στην απόδοση σε συνδυασμό με τον μεγάλο ανταγωνισμό στις θέσεις της επίθεσης είχαν ως αποτέλεσμα να αρχίσει να παίζει όλο και λιγότερο. Παρά το γεγονός πολλές ομάδες ήθελαν να τον κάνουν δικό τους με τη μορφή δανεισμού, εκείνος επέλεξε να μείνει και να παλέψει για την ευκαιρία του.

Δεν θα έλεγαν όχι σε επιστροφή Μπρούνο στο Περιστέρι

Φέτος το καλοκαίρι ο Μπρούνο έμεινε και πάλι στον Ολυμπιακό και στο ξεκίνημα της σεζόν πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής σαν…ακραίος μπακ. Έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα βρει χρόνο ακόμα και σε παιχνίδια κυπέλου ή με ομάδες μικρότερης δυναμικής. Αυτή τη φορά δεν είναι τόσο αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα και το καλοκαίρι να αξιολογηθεί και πάλι η περίπτωση του.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, αλλά πλέον έχει αναρρώσει και περιμένει να δει τι θα γίνει με το μέλλον του. Την πόρτα του Ολυμπιακού έχουν ήδη χτυπήσει ομάδες από την Κύπρο. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η Ομόνοια και ο Απόλλων Λεμεσού έκαναν πρόταση για τον Μπρούνο. Βέβαια ο ίδιος δεν είναι τόσο θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κύπρο. Σίγουρα δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να μείνει στη Super League. Μια από αυτές θα μπορούσε να είναι ο Ατρόμητος, ειδικότερα από τη στιγμή που στον πάγκο του κάθεται ο Νταμίρ Κάναντι που γνωρίζει και εκτιμά τον παίκτη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.