Ads Top

Στην αποστολή για Ολυμπιακό ο Γιαννούλης - Εκτός ο Αουγκούστο!


Έτοιμος για τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ. Στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης, αλλά όχι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.


Με Γιαννούλη, αλλά χωρίς Αουγκούστο κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ.

Την προετοιμασία του για τη «μάχη» της Τετάρτης (13/1, 19:30) κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ολοκλήρωσε ο «δικέφαλος του Βορρά» και ανακοίνωσε την αποστολή.

Στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται ο διεθνής μπακ, ο οποίος πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, αφού η μαγνητική έδειξε επιβάρυνση στον δικέφαλο και τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία.

Συνεπώς (με δεδομένο ότι έχει χάσει προπονήσεις), ο Ουρουγουανός τεχνικός θα κρίνει αν μπορεί να προσφέρει. Αντιθέτως, δεν θα αγωνιστεί ο Ντόουγκλας Αουγκούστο , ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αισθανόταν αδυναμία και φυσική καταπόνηση. Αποφασίστηκε ότι είναι προτιμότερο να προφυλαχθεί.

Παράλληλα, είναι εκτός ο Μιχαηλίδης, αλλά και ο Εσίτι, παρότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ενώ έχει ξεμείνει από χαφ ο ΠΑΟΚ, με την απουσία του Αουγκούστο.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης την Τρίτη. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Περέιρα, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.