Ads Top

Σπανούλης: «Θα έρθει σύντομα η ώρα που θα αποσυρθώ»


Ο αρχηγός του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μίλησε για το τέλος της καριέρας του στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.


Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι πόλος έλξης για όλο τον κόσμο στην Ευρώπη. Όπου κι  αν ταξιδεύει η ομάδα, ο Βασίλης Σπανούλης συγκεντρώνει τη λάμψη αφού πρόκειται για έναν αναγνωρισμένο θρύλο.

Πριν το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν μίλησε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων και για πρώτη φορά έκανε λόγο για την απόσυρσή του.

Ο Σπανούλης ανέφερε πως σχετικά με το τέλος της καριέρας του, «φυσικά το έχω σκεφτεί! Είμαι 38 χρονών, σε λίγο καιρό θα γίνω 39. Αυτή η στιγμή της αποχώρησης θα έρθει πιθανότατα σύντομα. Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά από αυτό. Θα ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι με κάτι που σχετίζεται με το άθλημα»

Σχετικά με τη φιλική σχέση που διατηρεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είπε πως «Με τον Γιάννη μιλάμε για πολλά πράγματα. Είναι πάντα πολύ ωραίο να μιλάς μαζί του, γιατί αγαπά το μπάσκετ.

Όταν ήμουν παιδί, έκανα κι άλλα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, η κολύμβηση, αλλά και το καράτε, το μπάσκετ όμως ήταν αυτό που μου άρεσε περισσότερο απ' όλα. Αυτό που είχε πάντα τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή μου, ήταν η αγάπη για το μπάσκετ και την οικογένειά μου. Γιατί εκείνη (η οικογένειά του) πίστευε πάντα σε μένα και μου επέτρεψε να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο: να παίξω μπάσκετ».

Σε ερώτηση για την πιο σπουδαία στιγμή της καριέρας του, απάντησε πως «δεν μπορώ να πω ποια είναι η πιο αξέχαστη στιγμή, αλλά σίγουρα η χρονιά που ήμουν στο ΝΒΑ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή εμπειρία, παρότι τότε δούλεψα περισσότερο από ποτέ άλλοτε».

Ενώ, έκλεισε τη συνέντευξη, λέγοντας πως «υπάρχουν πολλές απογοητεύσεις και αποτυχίες κάποιες φορές, αλλά πάντα προσπαθώ να βρω τον τρόπο να τις ξεπεράσω».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.