Ads Top

ΠΑΟΚ για Τζόλη: «Ξεπέρασε τις προσδοκίες και δικαίωσε όσους τον πίστευαν»


O Χρήστος Τζόλης για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αφού ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε από την UEFA στα 50 ταλέντα που θα μας απασχολήσουν το 2021.


Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις την φετινή σεζόν, κέρδισε ακόμη μια ατομική διάκριση με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να κάνει ξεχωριστό σχόλιο για τις επιδόσεις του νεαρού άσου.

Με αφορμή την ανάδειξη του Χρήστου Τζόλη στα 50 κορυφαία ταλέντα που θα απασχολήσουν την Ευρώπη το 2021, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε ειδική αναφορά στον 18χρονο μεσοεπιθετικό τονίζοντας ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες και δικαίωσε όλους όσους τον πίστεψαν από την πρώτη στιγμή.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το επίσημo site της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, uefa.com, ζήτησε από τους ρεπόρτερ του να φτιάξουν μία λίστα με τους 50 νεαρούς παίκτες που αναμένεται να λάμψουν το 2021 και η τελική λίστα έχει ασπρόμαυρο ενδιαφέρον.

Το φινάλε της χρονιάς είναι ιδανικό για ανασκόπηση. Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς όμως προσφέρεται για προβλέψεις. Η UEFA αποφάσισε να βάλει σε μία λίστα τους 50 νεαρούς παίκτες που αναμένεται να μας απασχολήσουν το 2021 και σε αυτή συμπεριλήφθηκε και το δικό μας Golden Boy.

O Χρήστος Τζόλης άρχισε ν’ απασχολεί τη δημοσιότητα τον περασμένο Ιούνιο. Η εμφάνισή του, όμως, μόνο απρόσμενη δεν ήταν. Όσοι ασχολούνται με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο γνώριζαν το ταλέντο του και θεωρούσαν πως ήταν θέμα χρόνου να μπει και στην καθημερινότητα του ανδρικού ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός φορ δικαίωσε όσους τον πίστευαν και ξεπέρασε τις προσδοκίες εκείνων που είδαν άλλο ένα νεαρό παιδί από τις Ακαδημίες να κάνει το ντεμπούτο του. Από τα πρώτα του λεπτά έδειξε ότι είναι έτοιμος ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της πίεσης και του πρωταθλητισμού σε μια μεγάλη ομάδα.

Απολογισμός εξαμήνου; 31 παιχνίδια, εννιά γκολ και πέντε ασίστ σε 1929 αγωνιστικά λεπτά. Οι ευρωπαϊκές εμφανίσεις του, μάλιστα, έκαναν τη φήμη του να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.

Ο Τζόλης, άλλωστε, μετρά δύο γκολ και μία ασίστ κόντρα στη Μπεσίκτας, γκολ και ασίστ και στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Αϊντχόβεν και εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε Μπενφίκα και Κράσνονταρ.»

Οι ρεπόρτερ του site της UEFA, λοιπόν, συμπεριέλαβαν τον νεαρό άσο στη λίστα τους με τα 50 ταλέντα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν μέσα στο 2021 αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ένας γρήγορος εξτρέμ με έφεση στο γκολ. O 18χρονος εντυπωσίασε στο Europa League της τρέχουσας σεζόν, πέτυχε τρία γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας τον Οκτώβριο του 2020, ενώ σκόραρε και το πρώτο του διεθνές γκολ έναν μήνα αργότερα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.