Ads Top

Αποχωρούν τρεις παίκτες από τον ΠΑΟΚ μετά τον Γιαννούλη!


Ποιοι άλλοι βλέπουν την πόρτα της εξόδου από την Τούμπα!
Ο ΠΑΟΚ αποδέχθηκε την πρόταση της Νόριτς για τον Δημήτρη Γιαννούλη, παραχωρώντας τον ακραίο του αμυντικό για 8,5 εκατομμύρια ευρώ και διατηρώντας ένα ποσοστό 20% στα δικαιώματα του. Τα ποσά αποκάλυψε στο instagram o Γιώργος Σαββίδης δείχνοντας ότι η συμφωνία είναι πολύ κοντά στη ρήτρα που είχε στο συμβόλαιο του.



Τα πρώτα ονόματα για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του, που ακούστηκαν στην Τούμπα ήταν τα αναμενόμενα: Κώστας Σταφυλίδης, που ωστόσο είναι εδώ και καιρό ανενεργός στην Άουγκσμπουργκ και Φράνκο Φεράρι του Βόλου για τον οποίο πάντα είχαν καλή άποψη οι άνθρωποι του Δικεφάλου. 

Ποια περίπτωση θα προχωρήσει τελικά θα φανεί στις επόμενες ημέρες, καθώς ο ΠΑΟΚ λογικά θα πρέπει να είναι έτοιμος, από την στιγμή που εδώ και έναν χρόνο "έπαιζε" θέμα παραχώρηση του Γιαννούλη.

Εξελίξεις αναμένονται και με τον Άντερσον Εσίτι. Το ενδιαφέρον της Γκεζτεπέ φαίνεται να έχει ατονήσει, αν και στην Τουρκία κάποια δημοσιεύματα το κρατούν ζωντανό. Τόσο όμως ο Νιγηριανός, όσο και από τον ΠΑΟΚ αναζητούν προτάσεις καθώς έχει γίνει αποδεκτό από όλους ότι δεν βρίσκεται στις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία.

Στην ίδια μοίρα μοιάζει να βρίσκεται και ο Αντόνιο Τσόλακ. Ο Κροάτης ήταν αρχικά αρνητικός στο να αποχωρήσει από την Τούμπα και διέψευδε τα σενάρια για επιστροφή στην πατρίδα του όταν προέκυψαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Όσιγιεκ. Φαίνεται ωστόσο ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει με τον παίκτη να αντιλαμβάνεται ότι ο ερχομός του Κρμέντσικ τον θέτει ουσιαστικά στο περιθώριο και να έχει αρχίσει ήδη να εξετάζει τις εναλλακτικές του. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Όλαφ Ρέμπε έχει στα χέρια του πρόταση για το δανεισμό του Τσόλακ η οποία και εξετάζεται.

Παγωμένα φαίνεται να είναι τα πράγματα με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Για το Σουριναμέζο προέκυψαν κάποιες κρούσεις, από ομάδες του εξωτερικού, που ωστόσο για την ώρα τουλάχιστον δεν έχουν προχωρήσει. Ο Μπίσεσβαρ παραμένει σταθερά εκτός των πλάνων του Γκαρσία και είναι λογικό και αυτός να είναι σε κατάσταση αναζητήσεων.

Όπως είναι λογικό οι άνθρωποι του Δικέφαλου είναι αναγκασμένοι να προετοιμάζουν τις κινήσεις τους σε ενδεχόμενο που προχωρήσουν σε επιπλέον παραχωρήσεις ή προκύψουν αποχωρήσεις, προκειμένου ο Πάμπλο Γκαρσία να έχει τα εφόδια που χρειάζεται στο ρόστερ του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.