Ads Top

Sportime: «Φήμες για μεγάλη πρόταση από Ολυμπιακό σε Λιβάγια!»


Ο Μάρκο Λιβάια αποτελεί, ουσιαστικά, παρελθόν από την ΑΕΚ. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τη Super League.


Ο Κροάτης απάντησε αρνητικά (μέσω του ατζέντη του που είναι στην Ελλάδα) στην πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ για συμφωνία 4 ετών. Συν μπόνους κατάκτησης στόχων.

Όπως συμβαίνει, όμως, σε αυτές τις περιπτώσεις και από την στιγμή που πρόκειται για έναν παίκτη τέτοιας αξίας, με το που έγινε γνωστό το «ναυάγιο» με την ΑΕΚ, η φημολογία που ξέσπασε ήταν έντονη.

Πως πίσω από τις υψηλές (σε σχέση με όσα έδινε η ΑΕΚ ) απαιτήσεις της πλευράς Λιβάια, βρίσκεται η εξασφάλιση άλλης πρότασης.

Σύμφωνα με την έντονη φημολογία που υπάρχει και πρέπει να καταγραφεί, ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει την κίνησή του για τον Κροάτη άσο.

Καθ’ όλα νόμιμα μια και βρίσκεται στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του και, μάλιστα, μπορεί να συμφωνήσει αλλά και να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Λέγεται πως η κίνηση του Ολυμπιακού για τον Λιβάια είναι κοντά (ελάχιστα ή λίγο πιο κάτω) στα χρήματα, μάλιστα, που δίνονται για το συμβόλαιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει τη φημολογία για τον 27χρονο Κροάτη άσο. Το Sportime, ωστόσο, οφείλει να την καταγράψει.

Και αν εξελιχθεί σε οριστική κίνηση του Ολυμπιακού θα πρόκειται αν μη τι άλλο για ένα… μπαμ μεταγραφικό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.