Ads Top

Τα πλάνα του Γκαρσία για Ολυμπιακό!


Οι σκέψεις του Γκαρσία - Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα!
Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, φανερώνοντας ένα μεγάλο μέρος των σκέψεων του για την ενδεκάδα.



Ο «Δικέφαλος» προπονήθηκε την Τρίτη (12/1) στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας από την συνεχιζόμενη βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη, και πλέον συγκεντρώνεται στα 90’ της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

«Είναι η ώρα του ντέρμπι. Είναι η ώρα που τα λόγια, ως περιτύλιγμα, έχουν μικρή σημασία», σημειώνουν χαρακτηριστικά από τον ΠΑΟΚ κι όπως είπε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, «από τη μια πλευρά είναι απλά ο επόμενος αγώνας αλλά… ναι, ξέρουμε κι εμείς κι οι ποδοσφαιριστές κι ο κόσμος πως είναι διαφορετικό ματς».

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και όσοι έμειναν εκτός φανερώνουν ένα μέρος των προθέσεων του. Χωρίς τον Ντάγκλας Αουγκούστο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αισθανόταν αδυναμία και φυσική καταπόνηση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, αλλά και τον Άντερσον Εσίτι, όλα δείχνουν ότι ο Ουρουγουανός τεχνικός θα επιλέξει να ξεκινήσει την το ντέρμπι με τριάδα στα χαφ, η οποία θα αποτελείται από τους Σβαμπ, Ελ Καντουρί και Ουάρντα.

Ανάλογη ήταν η προσέγγιση του 43χρονου τεχνικού και στα προηγούμενα παιχνίδια μεγαλύτερων απαιτήσεων μιας και στις αναμετρήσεις με τις «μικρομεσαίες» ομάδες έχει παίξει με δυο εσωτερικούς και έναν επιτελικό μέσο, χρησιμοποιώντας τελευταία τον Ουάρντα σε ρόλο «10αριου».

Αφήνοντας εκτός αποστολής τον Γιάννη Μιχαηλίδη και επιλέγοντας να ξαναπάρει τον Βαρέλα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δείχνει ξεκάθαρα να ποντάρει (το… πείραμα με τους τρεις πρώην της Κ19 στο παιχνίδι με τον Άρη μένει στην άκρη) στην εμπειρία, σ’ ότι αφορά το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών, εκεί όπου οι Ινγκασον και Κρέσπο έχουν το προβάδισμα για να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Αν ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις (η μαγνητική έδειξε επιβάρυνση στον δικέφαλο, ωστόσο ο παίκτης συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του προπονητικού τιμ) τότε ο Ροντρίγκο Σοάρες θα κληθεί να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ερωτηματικό παραμένει το ποιος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ήταν βασικός στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο ο Μάικλ Κρμέντσικ και λόγω σωματοδομής μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα απέναντι στο δίδυμο Σεμέδο - Μπα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.