Ads Top

Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Εσίτι!


Τρεις προτάσεις φαίνεται έχουν φτάσει στον ΠΑΟΚ για τον Άντερσον Εσίτι και οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν σίγουρα για την αντικατάστασή του.


Πολύ κοντά στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ παρουσιάζεται να βρίσκεται ο Άντερσον Εσίτι.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά», πέρα από εκείνη της Γκέζτεπε, φαίνεται πως έχουν φτάσει άλλες δύο προτάσεις που αφορούν τον εξάμηνο δανεισμό του Νιγηριανού μέσου. Η μία είναι από την Τουρκία και η άλλη από την Ρωσία.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να βάλουν οπωσδήποτε ρήτρα αγοράς στη συμφωνία με την οποιαδήποτε ομάδα και στην Γκέζτεπε, συγκεκριμένα, φαίνεται πως θα φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Και οι τρεις ενδιαφερόμενες ομάδες καλύπτουν το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους «ασπρόμαυρους» να γλιτώνουν ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ.

Στον ΠΑΟΚ, πάντως, ήδη έχουν ξεκινήσει την προεργασία για την αντικατάσταση του Εσίτι, αφού ήταν δεδομένο πως θα κινηθούν για έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή.

Δεν αποκλείεται με την παραχώρηση του Αφρικανού χαφ να σημειωθούν εξελίξεις στο συγκεκριμένο μέτωπο και οι «ασπρόμαυροι» να ενεργοποιήσουν τις επαφές που έχει κάνει το προηγούμενο διάστημα ο Όλαφ Ρέμπε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.