Ads Top

Εκτός αποστολής ο Μπουχαλάκης με Αστέρα!


Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έμεινε λόγω ενοχλήσεων εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα.


Χωρίς τον Ανδρέα Μπουχαλάκη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα την Τετάρτη (19:30) για την 15η αγωνιστική.

Ο διεθνής μέσος έχει ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να αποφασίσει να τον προφυλάξει εν όψει και της δύσκολης συνέχειας. Ο αρχηγός των Πειραιωτών θα υποβληθεί σε εξετάσεις, στις οποίες θα φανεί εάν υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Μάξι Λοβέρα, Ούγκο Κάιπερς, όπως φυσικά και ο ανέτοιμος Χασάν, ενώ στην Αθήνα θα μείνει και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ για να δουλέψει σε φυσική κατάσταση. Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς στην Αρκαδία θα είναι και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρούμπεν Σεμέδο (4 κίτρινες) θα εκτίσει κόντρα στον Παναιτωλικό (09/01) και ο Ουσεϊνού Μπα στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/01).

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής 23 ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Σουντανί, Ελ Αραμπί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.