Ads Top

Ίωση ο Φορτούνης, αμφίβολος με ΠΑΟΚ!


Πέρα από τους Μπρούμα και Χολέμπας που έμειναν στην Αθήνα συμπτώματα ίωσης αντιμετωπίζει και ο Κώστας Φορτούνης με τη συμμετοχή του κόντρα στον ΠΑΟΚ να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Μαζεμένα έπεσαν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1). Απόρροια της υγρασίας και των καιρικών συνθηκών που συνάντησαν στο Αγρίνιο. 



Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους Χολέμπας και Μπρούμα που δεν ταξίδεψαν για Θεσσαλονίκη, ενώ συμπτώματα εμφάνισε τις τελευταίες ώρες και ο Κώστας Φορτούνης.

Ο διεθνής μαέστρος εμφανίζεται πολύ καταπονημένος τις τελευταίες ώρες, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να μοιάζει αυτή τη στιγμή από πολύ δύσκολη έως απίθανη. Αν αλλάξει κάτι και υπάρξει ανατροπή στο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί θα το γνωρίζουμε τις επόμενες ώρες. 

Αν δεν καταφέρει τελικά να αγωνιστεί και ο “Φορτού” που είναι και το πλέον πιθανό σενάριο, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Τούμπα χωρίς τρία βασικά γρανάζια, αλλά στο ρόστερ υπάρχουν λύσεις και η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει και στα (πολύ) δύσκολα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.