Ads Top

Πρόταση 7,5 εκατ. ευρώ για Γιαννούλη η Νόριτς!


Σούπερ πρόταση για την απόκτηση του Έλληνα αριστερού οπισθοφύλακα κατέθεσε στον ΠΑΟΚ η Νόριτς!


Ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται στο στόχαστρο της αγγλικής ομάδας, η οποία θέλει τον 25χρονο μπακ δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, που φτάνει στα 7,5 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πως η Νόριτς θα αγοράσει τον παίκτη με αυτό το ποσό το καλοκαίρι ακόμα κι αν δεν τον θέλει για οποιοδήποτε λόγο.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και τη Μεγάλη Βρετανία ενώ η πρόταση είναι σε ικανοποιητικά οικονομικά επίπεδα.

Την τελική απόφαση για την παραχώρηση του Γιαννούλη θα την πάρει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα προτού δώσει το τελικό «ΟΚ».

Η Νόριτς είναι πρώτη στην Championship, βρίσκεται στο +4 από τη Σουόνσι και στο +5 από την Μπόρνμουθ και έχει πάρα πολλές πιθανότητες τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στην Premier League, στοιχείο, που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει για τον Κατερινιώτη μπακ.

Ο Γιαννούλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει καταγράψει συνολικά 77 συμμετοχές με δύο γκολ και 10 ασίστ, έχοντας σαν highlight της καριέρας του την επική εμφάνιση απέναντι στην Μπενφίκα το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν οδήγησε τον Δικέφαλο σε μία τεράστια πρόκριση στα play off του Champions League.

Να θυμίσουμε ότι και κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου το όνομα του διεθνούς αριστερού μπακ συζητήθηκε πολύ, με τον Δικέφαλο τελικά να απορρίπτει πρόταση της Πόρτο για την απόκτησή του.

Πλέον, στα γραφεία της Τούμπας έφτασε νέα μεγάλη πρόταση για το ικανότατο ποδοσφαιριστή και άμεσα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεσή του, ενώ ο ΠΑΟΚ ταυτόχρονα, και αν αποφασίσει να τον παραχωρήσει, θα πρέπει να βρει και τον αντικαταστάτη του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.