Ads Top

Λουτσέσκου: «Μας κατέστρεψε η διαιτησία και δεν είναι η πρώτη φορά» (vid)


Την δυσαρέσκεια και τον θυμό του εξέφρασε ο Ρασβάν Λουτσέσκου για την διαιτησία στο ντέρμπι της ομάδας του με την Αλ Ιτιχάντ.



Η Αλ Χιλάλ του άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου και η Αλ Ιτιχάντ του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του σαουδαραβικού Πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σέρβου επιθετικού, ο οποίος σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, ευτύχησε να προηγηθεί από νωρίς στο σκορ με τον Αμπντουλραχμάν Αλ-Αμπούντ και όλα έδειχναν ότι αυτή θα ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι. Ωστόσο, το συγκρότημα του Λουτσέσκου κατάφερε να φτάσει λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, στην ισοφάριση με τον Σάλεχ Αλ-Σέχρι και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παρ' όλα αυτά το αποτέλεσμα και η διαιτησία στην αναμέτρηση, δεν άφησαν ικανοποιημένο τον Λουτσέσκου ο οποίος εξέφρασε τα παράπονα του...

«Ένας αμυντικός της Αλ Ιτιχάντ έκανε λάθος, άγγιξε την μπάλα με το χέρι αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι. Και στο ματς με την Αλ Ουάντα δεν μας δόθηκε πέναλτι. Τις προηγούμενες αγωνιστικές υπήρξαν διαιτητικά λάθη. Η διαιτησία μας κατέστρεψε και δεν είναι η πρώτη φορά. Ο διαιτητής ήταν πάλι απίστευτος. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, γι' αυτό το κάνουν αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.