Ads Top

Μαρτίνς : «Στο Europa να εμφανίσουμε καλύτερο επίπεδο»


Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην ήττα από την Πόρτο, την πορεία του Ολυμπιακού στον όμιλο, αλλά και στην ευρωπαϊκή συνέχεια.


Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κρύφτηκε. Στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του αγώνα με την Πόρτο ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα προβλήματα που η ομάδα του είχε σε όλη την πορεία της διοργάνωσης και στάθηκε ιδιαίτερα στα λάθη που έγιναν.

«Το σημερινό παιχνίδι αντικατοπτρίζει την πορεία μας στον όμιλο. Παραχωρήσαμε τα γκολ με ατομικά λάθη και δεν ήμασταν καθόλου αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες μας.

Εκτός από τα ματς με τη Σίτι τα υπόλοιπα ματς ήταν ισορροπημένα. Αλλά δεν υπήρχε από εμάς αποτελεσματικότητα και δεν ήρθαν τα γκολ που θέλαμε», ανέφερε ο Πορτογάλος, ο οποίος ρωτήθηκε για την ευρωπαϊκή συνέχεια και είπε.

«Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προετοιμαστούμε καλά. Πρέπει να εμφανιστούμε με καλύτερο επίπεδο, με φυσική κατάσταση καλύτερη και θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός, ο Μαρτίνς είπε:  «Υπάρχουν διάφορες αιτίες. Ένα απ’ αυτά είναι και τα προβλήματα με τον Covid. Όμως εμείς πρέπει να βρίσκουμε τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.