Ads Top

Επιπλοκές λόγω covid Χασάν και Μπρούνο!


Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως Χασάν και Μπρούνο απουσιάζουν από τις προπονήσεις λόγω κάποιων επιπλοκών που προκλήθηκαν από τον Covid 19, αλλά είναι καλά στην υγεία τους, παρακολουθούνται και υποβάλλονται σε εξετάσεις.



Στις αρχές του νέου έτους αναμένεται η επιστροφή των Χασάν και Μπρούμα στην αγωνιστική δράση.
Οι δύο ποδοσφαιριστές, που πρόσφατα είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό, παρουσίασαν κάποιες επιπλοκές λόγω της λοίμωξης του Covid, χωρίς όμως να είναι κάτι το ανησυχητικό.

Για προληπτικούς λόγους παρακολουθούνται στενά από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και υποβάλλονται σε ειδικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την κατάσταση των δύο παικτών:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές μας Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Φελίπε απουσιάζουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις της ομάδας μας, επειδή παρουσίασαν κάποιες επιπλοκές λόγω της πρόσφατης λοίμωξης από covid-19. Η παρούσα κατάστασή τους είναι πολύ καλή. Για προληπτικούς, κυρίως, λόγους παρακολουθούνται από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και υποβάλλονται σε ειδικές εξετάσεις. Η επιστροφή τους σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα αναμένεται στις αρχές του έτους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.