Ads Top

Η αποστολή του ΠΑΟΚ με Γρανάδα!


Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Γρανάδα, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ανακοινώνει τους «εκλεκτούς» της αποστολής. Μέσα ο νεαρός Κωνσταντέλιας, στα… πιτς ο Ροντρίγκο, εκτός ο Μπίσε!



Η φάση των ομίλων του Europa League ρίχνει αυλαία και μαζί ολοκληρώνεται κι ο ευρωπαϊκός κύκλος του ΠΑΟΚ για την τρέχουσα σεζόν. Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τη Γρανάδα στο γήπεδο της Τούμπας με στόχο το θετικό φινάλε μιας διαδρομής που ξεκίνησε το καλοκαίρι από τα προκριματικά του Champions League.

Εκτός αποστολής λόγω του προβλήματος τραυματισμού έμεινε ο Ροντρίγκο και ο τιμωρημένος Γιαννούλης καθώς ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Κωνσταντέλιας.

Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς: Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τους Ισπανούς ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (09.12) στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, rondo, τακτική και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες έκανε θεραπεία κι ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα. Εκτός από τη μάχη κόντρα στους Ισπανούς είναι ο τιμωρημένος Δημήτρης Γιαννούλης , αλλά και ο τραυματίας Ενέα Μιχάι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Γρανάδα.

Αναλυτικά, οι παίκτες που συμμετέχουν σε αυτή είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ουαγκέ , Λύρατζης , Κρέσπο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Εσίτι, Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Νινούα , Σβαμπ , Βρακάς , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Κωνσταντέλιας, Σφιντέρσκι , Τζόλης , Τσόλακ , Κούτσιας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.