Ads Top

Αγωνία για Φορτούνη με την Πόρτο!


Ο Κώστας Φορτούνης έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, όμως ετοιμάζεται να τα δώσει όλα για να παίξει με την Πόρτο.
Θα δοκιμάσει στο ζέσταμα στο Καραϊσκάκη και αν ολα πάνε καλά θα παίξει. Αλλιώς Μασούρας ή Ραντζέλοβιτς θα τον αντικαταστήσουν.



Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον «τελικό» με την Πόρτο, αλλά ακόμη και λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους, τα προβλήματα δεν τον αφήνουν. Ο Κώστας Φορτούνης ένοιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και τα πάντα γύρω απο την συμμετοχή του θα κριθούν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. 

Και αυτό γιατί ο άσος των νταμπλούχων Ελλάδας θα δοκιμάσει στο ζέσταμα στο Καραισκάκη. Αν όλα πάνε καλά, όπως θέλουν να πιστεύουν όλοι στον Ολυμπιακό, τότε θα αγωνιστεί κανονικά. Αν όχι, την θέση του θα την πάρει ένας εκ των Μασούρα ή Ραντζέλοβιτς.

Αλλά ας τα πάρουμε όλα απο την αρχή. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού. Παρότι ολοκλήρωσε την προπόνηση, οι ενοχλήσεις παρέμειναν, με αποτέλεσμα ο 28χρονος επιτελικός μέσος να κάνει θεραπεία, για να μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς.

Ο Φορτούνης ξεκίνησε αγώνα δρόμου, ακολούθησε ειδικά προγράμματα από το πρωί της Τετάρτης, με σκοπό να είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στους Δράκους. Και όλα δείχνουν πως τελικά θα τα καταφέρει! Όλο το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έπεσε πάνω στον Φορτούνη.

Στο ζέσταμα στο Καραισκάκη ο «Φορτού» θα δοκιμάσει με τους ερυθρόλευκους να αισιοδοξούν πως όλα θα πάνε καλά.

Ο Φορτούνης είναι ο πιο «φορτωμένος» παιχνίδια ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τον τελευταίο μήνα. Για την ακρίβεια, έχει αγωνιστεί σε συνολικά 9 παιχνίδια (συνολικά 643 αγωνιστικά λεπτά) σε μόλις 27 ημέρες, ενώ έχει και 4 ταξίδια, 2 εντός χώρας (Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη), 2 εκτός (Μολδαβία, Μασσαλία).

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο γιατρός που εξέτασε τον Φορτούνη διαπίστωσε ότι πιθανότατα έχει υποστεί ένα οίδημα και για αυτόν τον λόγο τον «τσίμπησε» το πόδι.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι στην τελευταία προπόνηση ο Μαρτίνς έδειξε ότι είχε αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τους ίδιους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, σε σχηματισμό 4-3-3. Δηλαδή τους Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.

Πιθανή απουσία του Ελληνα μέσου από την 11άδα, είναι δύσκολος γρίφος προς επίλυση για τον Μαρτίνς, από τη στιγμή που δεν υπάρχει στην κουβέντα ο Βαλμπουενά.

Εάν δεν είναι διαθέσιμος από την αρχή, κάτι που πάντως με τα τωρινά δεδομένα συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, τότε τη θέση του στην 11άδα θα πάρει, είτε ο Γιώργος Μασούρας (σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης με τον Βόλο) είτε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον κορωνοϊό και έδειξε σε καλή κατάσταση κόντρα στον Βόλο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.