Ads Top

Η πρώτη μεταγραφή Μαρινάκη τον Γενάρη!


Οι προτεραιότητες για τον Γενάρη - Πόσες μεταγραφές θα κάνει ο Ολυμπιακός - Σε ποια θέση θα γίνει η πρώτη μεταγραφή!.
Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι άνθρωποι της ομάδας καταστρώνουν τα μεταγραφικά τους πλάνα για τον Ιανουάριο.



Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, ενώ συνεχίζει και στο Europa League.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ευχαριστημένοι με την πορεία μέχρι τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε κάποιες θέσεις. Οι υπεύθυνοι για τον μεταγραφικό σχεδιασμό έχουν ήδη από το καλοκαίρι ξεχωρίσει κάποιες θέσεις που η ομάδα πρέπει να ενισχύσει, απλά το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο για όλες τις ομάδες.

Το καλό είναι τη φετινή σεζόν είναι ότι οι μεταγραφικές περίοδοι είναι πιο κοντά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο αργά τελείωσε η περασμένη σεζόν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν ποτέ να ασχολούνται με κάποιες περιπτώσεις που απασχόλησαν το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν τους βασικούς στόχους στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι προτεραιότητες για την ενίσχυση τον Ιανουάριο
Είναι δεδομένο ότι οι Πειραιώτες ψάχνονται για έναν αριστερό μπακ, αφού ο Βινάγκρε δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς. Παράλληλα ακόμα και αν ο Πορτογάλος ανεβάσει την απόδοση του μέσα στη σεζόν η οψιόν αγοράς που έχει μπει στον δανεισμό του είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα θα ενεργοποιηθεί. Ειδικότερα όταν μιλάμε για πολλά εκατομμύρια ευρώ για αριστερό μπακ. Την ίδια στιγμή η ομάδα έχει τον Χοσέ Χολέμπας, αλλά στα 36 του χρόνια δεν μπορεί να θεωρηθεί μακροχρόνια λύση.

Την ίδια στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν άμεσα στη γραμμή κρούσης. Βέβαια, πρόκειται για μία υπόθεση που εξαρτάται από την επιστροφή του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμα με τον κορωνοϊό. Θυμίζουμε ότι ο Αιγύπτιος σέντερ φορ είχε βρεθεί θετικός στον ιό, στη συνέχεια έδειχνε να αναρρώνει ωστόσο παραμένει εκτός μάχης. Αυτή τη στιγμή για την κορυφή της επίθεσης υπάρχει μόνο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Εκτός από τον Μαροκινό υπάρχουν οι Ούγκο Κάιπερς και Χιλάλ Σουντανί. Ο πρώτος δεν φαίνεται να υπολογίζεται, ενώ ο δεύτερος μπορεί υπό προϋποθέσεις να παίξει στη θέση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.