Ads Top

Βρουσάι: «Χαρούμενος για το γκολ, όχι τόσο για το αποτέλεσμα»


Τι δήλωσε ο σκόρερ του Ολυμπιακού μετά το 1-1 με την ΑΕΚ!


Ο Μάριος Βρουσάι είχε μοιρασμένα συναισθήματα μετά το 1-1 στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, αφού σκόραρε μεν, αλλά θα προτιμούσε… νίκη για την ομάδα του.

«Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα κατάφερα να πετύχω το πρώτο μου γκολ φέτος. Είναι η δουλειά μας, προσπαθούμε να σκοράρουμε ή να δημιουργούμε. Είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά όχι τόσο για το αποτέλεσμα. Ο προπονητής ζητά σε όλους να βοηθούν και ανασταλτικά. Θεωρώ πως πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο από ό,τι να μιλάμε. Μπορεί να υπάρχουν αδικίες, αλλά δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ και να δουλεύεις», τόνισε ο νεαρός άσος.

Όσο για το πού αφιερώνει το τέρμα του; «Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου και στην κοπέλα που μένουμε μαζί εδώ και τρία χρόνια».

Για το κοντράστ συναισθημάτων μετά την προσωρινή ακύρωση του γκολ του, είπε: «Το έχουμε συνηθίσει κι εμείς το VAR. Όταν πέτυχα το γκολ στην αρχή απογοητεύτηκα, αλλά όταν μέτρησε όλοι ήρθαν πάνω μου να με αγκαλιάσουν. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Όλοι προσπαθούν να με βοηθήσουν».

Φυσικά αναφέρθηκε κι εκείνος στον κακό αγωνιστικό χώρο. «Όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια μιλούσαμε για το γήπεδο, το οποίο περιμέναμε να είναι καλύτερο. Δεν βοήθησε το γήπεδο. Δεν είχαμε καλή ισορροπία, γλιστρούσαμε. Υπήρχε και μια φάση που ίσως θα περιμέναμε να δοθεί δεύτερη κίτρινη στον Σιμόες».

Για τη μάχη του τίτλου είπε: «Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται μόνο στα ντέρμπι. Θέλουμε τις νίκες σε κάθε ματς. Αν θα πάρουμε το πρωτάθλημα νωρίτερα ή στο τέλος, δεν έχει τόση σημασία».

Τέλος, για την κλήρωση με την Αϊντχόφεν είπε: «Είναι η δεύτερη ομάδα στην Ολλανδία πίσω από τον Άγιαξ. Είναι αντίπαλος στα μέτρα μας, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας και να πάμε για την πρόκριση στην Ολλανδία».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.