Ads Top

ΠΑΟΚ: «Ο εισαγγελέας έχει να ασχοληθεί με τον Ματέο και την Σουλούκου»


Νέα ερωτήματα θέτουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με αφορμή και νέα δημοσιεύματα που επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να τονίζουν ότι ο εισαγγελέας έχει να ασχοληθεί με τον Ματέο Γκαρσία και την Λίνα Σουλούκου που εκτελεί χρέη μάνατζερ του Μάριου Σιαμπάνη.


Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου παίρνοντας θέση για δημοσιεύματα που επιχειρούν να αλλάξουν την ατζέντα των ημερών, τονίζουν ότι ο εισαγγελέας θα έπρεπε να ασχοληθεί με χειροπιαστές  υποθέσεις, θέτοντας νέα ερωτήματα.

Στον ΠΑΟΚ μάλιστα θέτουν το ερώτημα για το αν θα ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με το γεγονός πως μάνατζερ του Μάριου Σιαμπάνη είναι η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου.

Αναλυτικά το σχόλιο του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο μιντιακός στόλος του κ. Μαρινάκη αποφεύγει να μπει στην ουσία αποσιωπώντας την εμφανή αδυναμία απαντήσεων στα ερώτηματα που θέσαμε κατ΄επανάληψη και τις κραυγαλέες αντιφάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αντ΄αυτού επιμένει να λειτουργεί αποπροσανατολιστικά. Κι επειδή η επίκληση εισαγγελέων για αόριστες κατηγορίες που εφευρίσκονται στο πόδι είναι εύκολη, καλύτερα να ασχοληθούν με ξεκάθαρες υποθέσεις, όπως η διαρροή της ΠΑΕ Άρης για αγορά του Ματέο Γκαρσία μέσω Ολυμπιακού.

Διαδικασία που δεν διαψεύστηκε ούτε από τον χορηγό, ούτε από τον χορηγούμενο. Θα ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με το γεγονός πως μάνατζερ του Σιαμπάνη είναι η γ/δ της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σουλούκου; Αν είναι να απασχολούμε εισαγγελείς, ας το κάνουμε τουλάχιστον για υπαρκτά, σοβαρά και αυταπόδεικτα ζητήματα...»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.