Ads Top

Ζίβκοβιτς: «Είπα όχι στον Ολυμπιακό, σπουδαίο να επιστρέψει ο Πρίγιοβιτς!»


Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς αποκάλυψε πως είχε δεχτεί κρούση από τον Ολυμπιακό πριν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ!


Την αποκάλυψη πως προτού υπογράψει στον ΠΑΟΚ τον είχε προσεγγίσει ο Ολυμπιακός αλλά είχε απορρίψει την κρούση του έκανε ο Άντριγια Ζίβκοβιτς μιλώντας στην σερβική ιστοσελίδα Butasport.rs.

«Άνθρωποι του ΠΑΟΚ με κάλεσαν, ενδιαφέρθηκαν για μένα και ο αθλητικός διευθυντής επικοινώνησε μαζί μου.Ο Ολυμπιακός είχε έρθει σε επαφή μαζί μου, αλλά αρνήθηκα», τόνισε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην πρόκριση και το γκολ επί της παλιάς του ομάδας, Μπενφίκα, στα προκριματικά του Champions League. «Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα. Ένιωσα λίγο περίεργα, από τη μια χαρούμενος για την ομάδα μου που προκρίθηκε, αλλά από την άλλη όχι χαρούμενος για την πρώην ομάδα και τους πρώην συμπαίκτες μου. Κάποιοι από αυτούς με συνεχάρησαν. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για μένα, πάντα δίνω το μάξιμουμ».

Πάντως ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στο Europa League. «Αφήσαμε βαθμούς σε παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε και δεν το κάναμε. Φυσικά θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα, αλλά είναι ποδόσφαιρο και προχωράμε».

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, είπε: «Θα ήταν σπουδαίο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Τον γνωρίζω προσωπικά και θα δημιουργούσαμε ένα εξαιρετικό τρίο με τον Τζόλη».

Ερωτηθείς σε ποιο πρωτάθλημα θα ήθελε να αγωνιστεί στο μέλλον απάντησε: «Στη La Liga ή την Bundesliga».

Όσο για το αν θα επέστρεφε στην Παρτιζάν, είπε: «Θα επέστρεφα στο μέλλον, γιατί το χρώμα μου είναι μαύρο και άσπρο!»

Τέλος, για την προοπτική κλήσης στην εθνική Σερβίας, είπε: «Περίμενα την κλήση, αλλά δεν ήρθε. Κι εγώ, αλλά και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ήμασταν σε εξαιρετική κατάσταση και ακόμη είμαστε. Λυπάμαι που δεν προκριθήκαμε στο Euro. Τα παιδιά έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά μας έλειψε λίγο η τύχη στο μπαράζ με την Σκωτία».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.