Ads Top

«Έδεσε» την πρωτιά με «λευκή» ισοπαλία στο Πόρτο η Μάντσεστερ Σίτι - Πέρασε ως δεύτερη η Πόρτο


Ισοπαλια χωρίς σκορ στο Πόρτο με τις δύο ομάδες να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Κερδισμένη με την πρωτιά του 3ου ομίλου έφυγε από την Πορτογαλία η Μάντσεστερ Σίτι. Ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Πόρτο και έφτασε τους 13 βαθμούς που της δίνει και μαθηματικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού ως πρώτη στον όμιλο. Ωστόσο με το αποτέλεσμα αυτό και την ήττα του Ολυμπιακού και οι Πορτογάλοι κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και την πρόκριση.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα προσπάθησαν να σκοράρουν. Είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες αλλά καμία από αυτές δεν κατάφεραν να την εκμεταλλευτούν. Απέναντί τους ήταν μια Πόρτο η οποία είχε παραταχθεί με ξεκάθαρο στόχο να κρατήσει την αγγλική ομάδα μακριά από την εστία και να μην δεχθεί γκολ. Το πέτυχε αυτό, αλλά το πλάνο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για να χτυπήσει στην αντεπίθεση δεν... ολοκληρώθηκε.

Οι Πορτογάλοι είχαν μόλις ένα σουτ προς την εστία σε όλο το 90λεπτο και αυτό χωρίς... αποτέλεσμα.

Η μεγάλη στιγμή του αγώνα ήταν στο 80ο λεπτό όταν ο Γκάμπριελ Ζέσους σκόραρε αλλά με τη χρήση του var διαπιστώθηκε πως ήταν σε θέση οφσάιντ.

Τελικά το παιχνίδι τελείωσε χωρίς σκορ με την Μάντσεστερ Σίτι να κατοχυρώνει την πρώτη θέση. Από την άλλη πλευρά η Πόρτο, δεν... χαλάστηκε καθώς με την ισοπαλία αυτή, και σε συνδυασμό με την ήττα τού Ολυμπιακού στη Μασσαλία πήρε την πρόκριση ως δεύτερη στον όμιλο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μάντσεστερ Σίτι 13 (10-1)
Πόρτο 10 (8-3)
Ολυμπιακος 3 (2-8)
Μαρσέιγ 3 (2-10)
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.