Ads Top

Λουτσέσκου: «Στέλεχος του ΠΑΟΚ με οδήγησε στην έξοδο!»


«Βόμβες» που θα συζητηθούν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου - Αποκαλύψεις και για Ιβάν Σαββίδη!
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο πιο πετυχημένος/κορυφαίος αναμφίβολα την τελευταία 2ετία Ρουμάνος προπονητής, είναι αλήθεια πως έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις και σε Μέσα της χώρας του και σε ελληνικά ΜΜΕ, το τελευταίο δίμηνο.



Σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη όμως, στην εκπομπή "Friends of Ovid" (που προβάλλεται στον κορυφαίο ρουμανικό ιστότοπο GSP.ro, στο λογαριασμό της εφημερίδας στο YouTube και σε μορφή podcast), η οποία προβλήθηκε πριν από 4 ημέρες ενώ είχε δοθεί τον Οκτώβριο, αποκαλύπτει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ πώς έφυγε απο τον ΠΑΟΚ τον Ιούνιο του 2019!

Για την ακρίβεια πώς άλλαξε το μέλλον του ένα βράδυ, μετά από ΔΙΑΜΑΧΗ που είχε με Έλληνα αξιωματούχο.

Και ρίχνει μερικές "βόμβες" που θα συζητηθούν αφού ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν μπορεί να τον αναπληρώσει.

- Πότε σου  ήρθε η προσφορά από την Αλ Χιλάλ;

"Στις 14 ή στις 15 Μαϊου. Είπα όμως, όχι! ´Ηθελα να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ. Είχα άλλον έναν χρόνο και ήθελα να μείνω αφού κέρδισα το πρωτάθλημα. Στόχος μου ήταν να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά μετά το τέλος της σεζόν δεν καταφέραμε να καταλάβουμε πως έπρεπε να ξεκινήσουμε τη μεταγραφική στρατηγική μας για να τα καταφέρουμε στους προκριματικούς ..."

- Ζήτησες μεταγραφές;

"Δεν τους ζήτησα, στον ΠΑΟΚ, να μου φέρουν παίκτες αλλά απλώς να κρατήσω τους κεντρικούς μέσους μου (σ.σ. Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Κάνιας). Ο ένας έπρεπε να επιστρέψει στην Πόρτο και οι άλλοι δύο είχαν τελειώσει τα συμβόλαιά τους. Ζήτησα, λοιπόν, να κρατήσουμε τουλάχιστον τον έναν από τους τρεις. Ο άξονας της μεσαίας γραμμής είναι πολύ σημαντικός. Κάνει τη σύνδεση μεταξύ άμυνας και επίθεσης, είναι πολύ σημαντική στο τρανζίσιον..."



- Τι συνέβη λοιπόν;

"Μετά απο δυο χρόνια, διάστημα που ο ένας γνώριζε τον άλλον τέλεια, υπήρχε μια φανταστική χημεία στο κλάμπ. Είχαμε επίσης φτιάξει ένα γκρούπ στην ομάδα με διαμορφωμένη νοοτροπία, με την πάροδο του χρόνου. Αν δεν υπάρχει σωστή οργάνωση και νοοτροπία στην ομάδα, είναι μάταιο όσο καλούς και πολύτιμους παίκτες αν έχεις. Κοιτάχτε τι συνέβη στον ΠΑΟΚ μετά..."!

- Και πως φτάσατε στο "διαζύγιο";

"Πριν πάω στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσω την προετοιμασία, είχα μια συζήτηση που ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ με έναν ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟ του κλαμπ (σ.σ. δεν τον κατονομάζει). Τέλος πάντως... Δεν μπορούσα να τον πείσω! Εκείνο το βράδυ ένας από τους καλύτερούς μου φίλους, ο ιμπρεσάριος που με φρόντιζε στην Ελλάδα για πέντε χρόνια (σ.σ. ο ατζέντης Γιώργος Φούγιας), μου τηλεφώνησε και μου είπε: "κοίτα, σε ρωτάμε ξανά, γιατί η Αλ Χιλάλ επανήλθε και ρωτάει αν έχεις αλλάξει γνώμη αφού η πρότασή της ισχύει"...".

-  Και εκείνο το βράδυ άλλαξε το μέλλον σου;

"Είπα ναι αλλά ζήτησα να πληρώσουν τη ρήτρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ. Έτσι έσπασα το συμβόλαιό μου πριν τελειώσει. Ο ΠΑΟΚ για μένα και το τιμ μου, στη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων, δεν ξόδεψε δυο εκατομμύρια ευρώ. Έβγαλαν χρήματα από μας στον ΠΑΟΚ..."!



- Σε πήρε τηλέφωνο ποτέ ενώ ήσουν στον πάγκο του ΠΑΟΚ (σ.σ. εννοούσαν τον Σαββίδη, κάτι που στην Ρουμανία συνηθίζει να κανει ο Μπεκάλι με τους προπονητές στη Στεάουα);

"Δεν έχω ποτέ μαζί μου το κινητό τηλέφωνο όταν βρίσκομαι στον πάγκο. Δεν ξέρω αν τηλεφωνούσε σε κάποιους από τους ανθρώπους του πάγκου κι αυτοί δεν μου το έλεγαν. Νιώθω ότι ήθελε να ασκήσει πίεση (σ.σ. ο Σαββίδης), είναι το είδος του ατόμου που του αρέσει αυτό! Του είμαι απόλυτα ευγνώμων γι' αυτά τα δύο χρόνια. Με φρόντιζε και στην ψυχή του με θεωρούσε μέλος της ίδιας του, της οικογένειας. Περίμενα, λοιπόν, από τη στιγμή που μου το επέτρεψε αυτό να μου δείξει περισσότερη εμπιστοσύνη. Με πληγώνει που δεν με άκουσε μετά από δύο χρόνια..."!

- Μιλήσατε με τον Ιβάν Σαββίδη, από τότε που έφυγες από τον ΠΑΟΚ;

" Οχι, δεν έχουμε μιλήσει. Ήταν αναστατωμένος που έφυγα. Δεν περίμενε να φύγω..."!


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.