Ads Top

«Αυτοκτόνησε» η Ατλέτικο και… τρέχει για την πρόκριση!


Η Ατλέτικο «καιγόταν», πήρε προβάδισμα με τον Φέλιξ, αλλά δεν κέρδισε την ελλιπή κι… αδιάφορη Μπάγερν με το 1-1 να την κρατάει ακόμα μακριά από τους «16».
Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου ήρθαν ισόπαλες με 1-1 απόψε στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», αποτέλεσμα που δεν επέτρεψε στην πρώτη να κατακτήσει και μαθηματικά την δεύτερη θέση του 1ου ομίλου και παράλληλα να περάσει στους «16» του Champions League, όπως θα γινόταν σε περίπτωση νίκης της.

Οι Βαυαροί κατέβηκαν με τα… δεύτερα, έπαιξαν τριάδα πίσω και, με εξαίρεση την 400η εμφάνιση του Αλάμπα, το ντεμπούτο που έκαναν ο 17χρονος Αρέι-Εμπί και ο επίσης 17χρονος Μουσιάλα -αμφότεροι ως βασικοί, αλλά και την παρθενική συμμετοχή του Νίμπελ στην διοργάνωση, δεν θα έχουν να θυμούνται κάτι άλλο από το ματς…

Αντιθέτως, οι «ροχιμπλάνκος» ήταν εκείνοι που… καίγονταν για το «τρίποντο» και το έδειξαν με το… καλημέρα. Κορέα στο 7’ και Κόκε στο 10’ είχαν δύο καλές ευκαιρίες, για να ακολουθήσει μια άστοχη κεφαλιά του Χιμένες στο 23ο λεπτό.

Τρία λεπτά ακολούθησε μάλλον… φυσιολογικά, λοιπόν, το 1-0, όταν από εκτέλεση πλάγιου από δεξιά ο Γιορέντε πάτησε περιοχή και σέντραρε στο πρώτο δοκάρι, με τον επερχόμενο Ζοάο Φέλιξ να σκοράρει με προβολή, πετυχαίνοντας το όγδοο τέρμα του σε 11 συμμετοχές φέτος!

Η Μπάγερν… υπενθύμισε την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο στο 31ο λεπτό, όταν το σουτ του Μουσιάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτυών του Όμπλακ. Ενώ η τελευταία καλή στιγμή καταγράφηκε για λογαριασμό των γηπεδούχων, με τον Καράσκο να μην μπορεί να πετύχει το 2-0, στο 38’.

Με φάση για την Ατλέτικο ξεκίνησε και η επανάληψη με πρωταγωνιστή ξανά τον Ζοάο Φέλιξ, ενώ λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Όμπλακ επενέβη αποτελεσματικά σε σουτ του Τσούπο-Μοτίνγκ…

Ο Χάνζι Φλικ έριξε στο παιχνίδι Γκάνμπρι και Μίλερ, διατηρώντας σε αυτό παράλληλα Σανέ και Τσούπο-Μοτίνγκ αλλά οι Μαδριλένοι δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα, με εξαίρεση μια… υποψία φάσης στο 83’, με το βολέ του Γκάμπρι.


Από το… πουθενά, όμως, ο Μίλερ κέρδισε πέναλτι δύο λεπτά σε ανατροπή του από τον Φελίπε, με τον Γερμανό άσο να αναλαμβάνει την εκτέλεση, να νικάει τον Όμπλακ που έπεσε σωστά αλλά δεν απέκρουσε και να ισοφαρίζει σε 1-1!

Έτσι, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παίξει… τελικό για την δεύτερη θέση του γκρουπ την επόμενη εβδομάδα στην Αυστρία, απέναντι στην Ζάλτσμπουργκ, ενώ η Μπάγερν Μονάχου ναιμεν είδε το σερί της να σταμτάει στις 15 σερί νίκες, αλλά απέδειξε ότι ούσα πρωταθήτρια Ευρώπης είναι... πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα:
Λοκομοτίβ Μόσχας-Ζάλτσμπουργκ 1-3
(79’ πεν. Μίραντσουκ – 28’, 41’ Μπερίσα, 81’ Αντεγιέμι)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου 1-1
(26’ Ζοάο Φέλιξ – 86’ πεν. Μίλερ)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

1. Μπάγερν Μονάχου (16-5) 13
2. Ατλέτικο Μαδρίτης (5-8) 6
3. Ζάλτσμπουργκ (10-15) 4
4. Λοκομοτίβ Μόσχας (5-8) 3

Η επόμενη (6η) αγωνιστική (09/12):

Μπάγερν Μονάχου-Λοκομοτίβ Μόσχας (22:00)
Ζάλτσμπουργκ-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.