Ads Top

Ροζ: «Όταν... σερφάρεις σε αυτό το κύμα νικών, θέλεις να συνεχίζεις να κερδίζεις»


Διαβάστε όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο αμυντικός του Άρη, Λίντσεϊ Ροζ, αμέσως μετά την επικράτηση (0-3) της ομάδας του στο «Αλκαζάρ» κόντρα στην ΑΕΛ.


Ο Άρης έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της ΑΕΛ χάρη σε δύο τέρματα του Μάνου και του Σίλβα. 

Ήταν ακόμη μια καλή εμφάνιση για την άμυνα των «κιτρινόμαυρων», που διατήρησε για έκτη φορά φέτος ανέπαφη την εστία της.

Μετά το τέλος της αναμέτρηση, ο Λίντσεϊ Ροζ εξέφρασε την επιθυμία όλων να συνεχίσουν στο μονοπάτι των νικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος αμυντικός στην κάμερα της NOVA:

«Καταρχάς, αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία στο ξεκίνημα μας πίεσε με την κινητικότητα της, αλλά αντισταθήκαμε, παίξαμε με ομοιογένεια στην άμυνα, περιμέναμε να περάσει αυτό το κύμα και στη συνέχεια αναπνεύσαμε».

Για το αν ο Άρης έβγαλε χαρακτήρα απόψε, στο πρώτο παιχνίδι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό:

«Όταν χάνεις ένα παιχνίδι, το πιο σημαντικό είναι να απαντάς με νίκη στο επόμενο. Είχαμε ξεχάσει την ήττα από τον Ολυμπιακό σήμερα, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο να κερδίσουμε. Θα χαρούμε τη νίκη μας σήμερα, και από αύριο θα στρέψουμε την προσοχή μας στον Ατρόμητο».

Για τη φετινή πορεία πρωταθλητισμού του Άρη:

«Σίγουρα είναι κάτι που μας ικανοποιεί πάρα πολύ. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε και εμείς, οι παίκτες, και ο κόσμος, είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι μόνο του, να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Όταν σερφάρεις σε αυτό το κύμα των νικών, θέλεις να συνεχίζεις να κερδίζεις. Και φυσικά, πρέπει να μείνουμε στην κορυφή».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.