Ads Top

Πρίγιοβιτς: «Ο κόσμος να στηρίξει τον ΠΑΟΚ»


Συνέντευξη παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος όπως είναι λογικό δεν μπορεί να βγάλει τον ΠΑΟΚ από το μυαλό του.


Ο Σέρβος πρώην άσος του «Δικεφάλου του Βορρά», μίλησε για την ομάδα, για τους νέους παίκτες που του αρέσουν και φυσικά έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Metrosport»:

«Παρακολουθώ τα παιχνίδια. Είδα το ματς με την Μπεσίκτας, τα ματς με Άρη και Παναθηναϊκό, κάποια παιχνίδια στο Europa League. Όταν έχω χρόνο παρακολουθώ παιχνίδια, πληροφορούμαι τι συμβαίνει. Ελπίζω να έχει πετυχημένη σεζόν και να κατακτήσει τρόπαια», είπε αρχικά ο Σέρβος επιθετικός, ενώ στη συνέχεια σε ερώτηση για το ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει επεσήμανε:

«Μου αρέσουν πολύ ο Τζόλης και ο Ζίβκοβιτς που τον γνωρίζω από την Εθνική Σερβίας και πάει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Συνολικά, όμως ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες. Βλέπω ότι η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, κυριαρχικό. Ας ελπίσουμε ότι θα πετύχει το καλύτερο».

Πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ αναφέρουν ακόμη το όνομά σου, καθώς μετά από σένα οι επιθετικοί της ομάδας δεν έχουν φτάσει την δική σου αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα θα ήθελα να το σχολιάσεις αυτό και να στείλεις ένα μήνυμα…

«Είναι ωραίο να ακούω ότι πολλοί οπαδοί αναφέρουν το όνομά μου, γιατί σημαίνει ότι έκανα σωστά πράγματα. Ήμουν αποτελεσματικός και δημιούργησα ωραίες αναμνήσεις για τους οπαδούς. Από την πλευρά μου μπορώ να πω μόνο θετικά πράγματα για τα δύο χρόνια που πέρασα στην Θεσσαλονίκη. Ήταν σπουδαία περίοδος, φανταστική ομάδα, φανταστικός κόσμος, φανταστικός ιδιοκτήτης, φανταστική πόλη, όλα ήταν φανταστικά. Τι μήνυμα στέλνω στον κόσμο; Στηρίξτε την ομάδα. Υποστηρίξτε τους παίκτες στο μάξιμουμ, κάντε τους να νιώθουν την εκτίμηση και την αποδοχή σας όταν περπατούν στον δρόμο. Ελπίζω σύντομα να είστε ο 12ος παίκτης στην κερκίδα, να κάνετε ξανά «κόλαση» την Τούμπα. Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά Καλά Χριστούγεννα και όλα να αρχίσουν θετικά το 2021».

Έχεις σκεφτεί ποτέ την περίοδο που ήσουν σε ευρωπαϊκούς συλλόγους, στην Εθνική Σερβίας; Σου λείπουν όλα αυτά; Πιστεύεις ότι θα μπορούσε κάποια στιγμή να ξαναβρείς τον δρόμο σου;

«Στο ποδόσφαιρο φυσικά κάνεις σκέψεις για πράγματα που συνέβησαν στην καριέρα σου, ομάδες που αγωνίστηκες, πόλεις που έζησες, την εθνική ομάδα, αυτά υπάρχουν στο μυαλό σου. Όμως, είμαι απόλυτα προσηλωμένος στην τωρινή δουλειά μου και την ομάδα μου, δεν σπαταλώ τον χρόνο μου σε άλλα πράγματα, όπως είπα, σέβομαι απόλυτα την συμφωνία που έχω κάνει, το μυαλό μου είναι 100% συγκεντρωμένο στην Αλ Ιτιχάντ και με επιθυμία να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούμε».

Ο Πρίγιοβιτς μίλησε και για την επανεκκίνηση που κάνει στην συνεργασία του με την Αλ Ιτιχάντ…

«Οι τελευταίες ημέρες είχαν θετικό πρόσημο για την ομάδα μου καθώς παίρνουμε νίκες και είμαι χαρούμενος που βοηθάω και εγώ σ’ αυτή την πορεία. Βήμα-βήμα πηγαίνουμε προς την σωστή κατεύθυνση. Για κάθε ποδοσφαιριστή, έτσι και για μένα, το καλύτερο είναι να παίζει και να σκοράρει και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Οι στόχοι μου είναι πάντα υψηλοί. Έχω συνηθίσει να κερδίζω τρόπαια και τίτλους, αυτός είναι πάντα ο στόχος μου. Θα δούμε πόσο μακριά μπορούμε να πάμε. Είναι πάντα συνδυασμός σκληρής δουλειάς και τύχης. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους».

Για το πώς έφτασε από τις συζητήσεις για δανεισμό στην παραμονή στην Αλ Ιτιχάντ ο Πρίγιοβιτς, είπε:

«Υπάρχουν πολλές φήμες, λέγονται πολλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω ένα συμβόλαιο με διάρκεια έως το 2023 στην Αλ Ιτιχάντ το οποίο σέβομαι απόλυτα, κάθε στιγμή, από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα. Από τότε που είμαι επαγγελματίας σέβομαι κάθε απόλυτα κάθε συμφωνία μου, αυτός είναι ο τρόπος ζωής μου. Είμαι ποδοσφαιριστής, χρειάζομαι προπονήσεις, δουλειά καθημερινή και να συμμετέχω σε αγώνες. Είμαι εδώ και έχω κίνητρο να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Κάποιες αποφάσεις δεν είναι δικές μου, δεν ήταν δική μου δουλειά. Εγώ κάνω αυτό που μου αναλογεί από την πρώτη μέρα της παρουσίας μου εδώ και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου».

Τέλος, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κατέθεσε και την άποψή του για τους αγώνες που διεξάγονται χωρίς κόσμο στην περίοδο του κορονοϊού…

«Οι οπαδοί είναι ο 12ος παίκτης μας, οπότε είναι διαφορετικό το συναίσθημα να μπαίνεις σε ένα γήπεδο όπου δεν υπάρχουν φίλαθλοι, σε ένα άδειο στάδιο. Η ατμόσφαιρα θυμίζει προπόνηση. Φυσικά δεν είναι η ιδανική κατάσταση, αλλά έτσι είναι σε όλο τον κόσμο και ελπίζω σύντομα όλα θα είναι υπό έλεγχο και θα έχουμε ξανά γεμάτες κερκίδες, γεμάτα στάδια και όλοι θα μπορούν να απολαύσουν το καλύτερο άθλημα παγκοσμίως».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.