Ads Top

Ο Περέα σόκαρε τον Αστέρα στο 95! (1-1)


Ο Τζερόνιμο Μπαράλες έβαλε ένα πέναλτι, είδε τον Κλέιμαν να του λέει «όχι» σε ακόμη ένα και τελικά έγινε ο μοιραίος για την ομάδα του αφού ο Περέα ισοφάρισε σε 1-1 στο 95' κι έδωσε τον βαθμό στον Βόλο που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Φεράρι.
Από ωραίος έγινε μοιραίος ο Τζερόνιμο Μπαράλες για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός έβαλε μπροστά την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχο πέναλτι, στο δεύτερο όμως έχασε ακόμη ένα και είδε τον Περέα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του που έπαιζε μάλιστα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φεράρι στο 90′.

Χωρίς νίκη για έκτο σερί ματς ο Αστέρας που έχασε μεγάλη ευκαιρία να πιάσει τον Παναθηναϊκό στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας ενώ ο Μπαράλες έχει πετύχει πλέον επτά από τα δέκα γκολ της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας ευτύχησε να προηγηθεί χωρίς να έχει κάνει φάση στο ματς. Στο 24′ ο Μπαράλες κέρδισε πέναλτι από τον Κολόμπο, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και έκανε το 1-0. Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR. Mπαράλες και Κρέσπι από τη μία, Μαρτίνες από την άλλη, είχαν κάποιες καλές στιγμές μέχρι το ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Αστέρας κέρδισε νέο πέναλτι σε χέρι του Δουβίκα αλλά αυτή τη φορά ο Κλέιμαν νίκησε τον Μπαράλες από την άσπρη βούλα και κράτησε το 1-0 στο 52′. Στο 58′ ο Σίτο είχε μια καλή ευκαιρία για το 2-0 και το υπόλοιπο ματς κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, μέχρι το 90′.

Εκεί αποβλήθηκε ο Φεράρι με δεύτερη κίτρινη και πολλοί ίσως πίστεψαν ότι το ματς είχε τελειώσει και ο Αστέρας θα έπαιρνε τη νίκη. Ο Περέα όμως είχε άλλη γνώμη. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και ύστερα από φάση διαρκείας, ο Κολομβιανός νίκησε από κοντά με προβολή τον Παπαδόπουλο κι έκανε το 1-1 για τον Βόλο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.