Ads Top

Βίλας Μπόας: «Ελπίζουμε η Πόρτο να κάνει τη… δουλειά της με τον Ολυμπιακό»


Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας – Μπόας, εμφανίστηκε πανευτυχής για τη νίκη (2-1) κόντρα στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στην τελευταία αγωνιστική στο γκρουπ του Champions League και τη μάχη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League.



Τα εύσημα στους παίκτες του για την εμφάνισή τους και τη νίκη (2-1) κόντρα στον Ολυμπιακό απένειμε ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας – Μπόας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου και εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του θα είναι αυτή που θα καταφέρει να πάρει τελικά την τρίτη θέση και το «εισιτήριο» για την συμμετοχή της στο Europa League.

«Είπαμε στα παιδιά να πιέσουν μπροστά και αυτό έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι. Βρήκαν τη δύναμη και πάλεψαν μέχρι το φινάλε. Δικαιωθήκαμε γι’ αυτό και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ομάδα», είπε αρχικά στις δηλώσεις του o Βίλας – Μπόας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν πετύχαμε και άλλα γκολ που θα μπορούσαν να μας είχαν οδηγήσει μπροστά από τον Ολυμπιακό στον όμιλο. Πλέον θα πάμε στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσουμε την Σίτι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε η Πόρτο να κάνει την… δουλειά της κόντρα στον Ολυμπιακό».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.