Ads Top

Η πρώτη «μεταγραφή» του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ! (vid)


Η πρώτη «μεταγραφή» του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ!
Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει καταφέρει να βγάλει από έναν παίκτη της ομάδας τον καλό του εαυτό!

Ένας από τους παίκτες που έχει καταφέρει να αλλάξει προς το καλύτερο με την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι.



Ο Πολωνός σέντερ φορ δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που ήταν επί ημερών Αμπέλ Φερέιρα και αρχίζει σιγά σιγά να δείχνει τους λόγους που η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον έκανε δικό του.


Ο Κάρολ Σφιντέρσκι σκόραρε για μια ακόμα φορά σε ματς του ΠΑΟΚ κάνοντας το 1-1 στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έδειξε ότι το κακό πρόσωπο που έδειχνε έχει περάσει καθώς έφτασε τα πέντε γκολ σε επτά εμφανίσεις Πρωταθλήματος και με αυτά τα 25 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο νεαρός επιθετικός είχε σκοράρει τόσο στο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό στη νίκη με 3-1 όσο και στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη.



Παράλληλα ο Πολωνός επθετικός του ΠΑΟΚ μπήκε στην πρώτη 40άδα των σκόρερ του Δικεφάλου όλων των εποχών και όλων των διοργανώσεων. Πιο συγκεκριμένα ο Σφιντέρσκι «έπιασε» στην 37η θέση της σχετικής λίστας τους Γιάννη Αναστασιάδη, Βασίλη Βασιλάκο, Μάρτσιν Μίετσελ, Βλάνταν Ίβιτς, Άγγελο Αναστασιάδη, Λέο Μάτος και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έχουν όλοι από 25 γκολ.

Παράλληλα ο Πολωνός έφτασε τα 20 γκολ Πρωταθλήματος και μπήκε και σε αυτήν τη 40άδα της αντίστοιχης ιστορικής λίστας του ΠΑΟΚ, αφήνοντας πίσω του τους Ζήση Βρύζα, Αλέξη Αλεξίου και «πιάνοντας» στην 40ή θέση τον Δημήτρη Ναλιτζή.



Ένα ακόμη στοιχείο ότι ο Κάρολ Σφιντέρσκι αναμένεται να αποτελέσει μια εσωτερική μεταγραφή στον ΠΑΟΚ είναι το γεγονός ότι πριν λίγες ημέρες αναδείχθηκε δεύτερος κορυφαίος παίκτης για τον μήνα Οκτώβριο στην Super League.






ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.