Ads Top

UEFA: «Έρευνα για στημένο ματς στη Superleague!» (pic)


Ξεκινά προκαταρκτική εξέταση για ενδεχόμενη αλλοίωση αποτελέσματος σε παιχνίδι για τα play out της Super League!
Σκάνδαλο για στημένο αγώνα της Super League ερευνά η UEFA και όχι μόνο. Ένα παιχνίδι για τα play out το καλοκαίρι έχει μπει στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, καθώς υπάρχουν στοιχεία για εμπλοκή τριών ποδοσφαιριστών!



Πρόκειται για το παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος-Λαμία (0-0) για τα play out της Super League που διεξήχθη στις 29 Ιουνίου του 2020. Δημοσιεύματα τότε έκαναν λόγο για περίεργες στοιχηματικές κινήσεις, που εντοπίζονταν μέσω του ανταλλακτηρίου της Betfair και αφορούσαν το υπέρογκο ποντάρισμα στην ισοπαλία.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Θεσσαλία», μετά από το σχετικό έλεγχο που διεξήγαγε η UEFA, έχει συλλέξει στοιχεία βάσει των οποίων υπάρχει ανάμειξη τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για δύο Έλληνες παίκτες του ΝΠΣ Βόλος και έναν ξένο της Λαμίας, οι οποίοι συνεχίζουν μάλιστα να αγωνίζονται στις ομάδες και φέρονται να είχαν σκοπό τον στοιχηματισμό και την αποκόμιση παράνομου οφέλους.



Μάλιστα, αναφέρεται πως και οι τρεις βρισκόταν αρκετό καιρό υπό την επιτήρηση της UEFA για προηγούμενα παιχνίδια.

Γι’ αυτό η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου μετά από παραγγελία της UEFA, προανήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για ενδεχόμενη αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος-Λαμία.

Αυτό που προκύπτει είναι πως τις επόμενες ημέρες θα κληθούν στον πταισματοδίκη Βόλου για κατάθεση ο πρόεδρος, ο τότε προπονητής και οι δύο ποδοσφαιριστές του ΝΠΣ Βόλος. Παράλληλα, στον πταισματοδίκη Λαμίας θα κληθούν ο πρόεδρος, ο τότε προπονητής και ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, προκειμένου να καταθέσουν.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.