Ads Top

UEFA: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο να μην χάνει στο Europa League»


Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την PSV Αϊντχόφεν στο «Phillips Stadion» το βράδυ της Πέμπτης (26/11, 22:00), με την UEFA να κάνει ειδική μνεία σε ένα ιδιαίτερο στατιστικό του Δικεφάλου στη διοργάνωση.
Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, με στόχο να φύγει από την έδρα της PSV με θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να βάλουν γερά τις βάσεις για την πρόκριση στους «32» του Europa League.

O Δικέφαλος, άλλωστε, μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές της φάσης των ομίλων, παραμένει αήττητος με μια νίκη και δύο ισοπαλίες και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου συγκεντρώνοντας πέντε βαθμούς.

Στην προαναγγελία του ματς με την ολλανδική ομάδα, η UEFA παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία που συνοδεύουν τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, αλλά και τα ξεχωριστά ρεκόρ που έχουν σημειώσει στο Europa League.

Η UEFA, μάλιστα, κάνει ειδική μνεία στις ισοπαλίες του ΠΑΟΚ στην διοργάνωση, αφού μετά το 0-0 απέναντι στην Γρανάδα, έγινε η ομάδα με τις περισσότερες «λευκές» ισοπαλίες στο Europa League με οκτώ, ξεπερνώντας κατά μια την Λίβερπουλ.

Ο Δικέφαλος, παράλληλα είναι η δεύτερη ομάδα, πίσω από την Ντιναμό Κιέβου, με τις περισσότερες ισοπαλίες στην διοργάνωση, αφού οι «ασπρόμαυροι» έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι σε 19 περιπτώσεις, με τους Ουκρανούς να διατηρούν τα... πρωτεία με 23.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.