Ads Top

Η άστοχη ερώτηση σε Εμβιλά από δημοσιογράφο της NOVA! (vid)


Aδιανόητο τι τον ρώτησαν εν μέσω lockdown - Δείτε πως απάντησε ο Εμβιλά!
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν οι νικητές του ντέρμπι με τους «πράσινους» και μετά τον αγώνα σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova o Εμβιλά έδωσε αποστομωτική απάντηση σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση του με τον κόσμο, παραπέμποντας στα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».


Το γκολ του Κώστα Φορτούνη από το 21’ της αναμέτρησης ήταν αυτό που έκρινε τον αγώνα και χάρισε στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τους τρεις βαθμούς, που τη συντηρούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ένας από τους πρωταγωνιστές των νικητών κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Nova για το ντέρμπι αλλά και συνολικά για την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους». Ο λόγος για τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος σχολίασε το πως εκτυλίχθηκε το παιχνίδι, ενώ ρωτήθηκε και για το τι του λέει ο κόσμος του Ολυμπιακού όταν τον συναντάει στον δρόμο.


Σε αυτό το σημείο, ο Γάλλος αμυντικός μέσος των Πειραιωτών έδωσε πληρωμένη απάντηση σε μια ερώτηση το λιγότερο άστοχη εν μέσω πανδημίας και με τη χώρα σε lockdown. 

«Ο κόσμος δεν μου λέει τίποτα.Υπάρχει καραντίνα, δεν πρέπει να κυκλοφορούμε. Δεν γίνεται να συναντάμε φιλάθλους ενώ υπάρχει το lockdown», ήταν τα λόγια του Γιάν Εμβιλά απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων της Nova.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.