Ads Top

Περέιρα: «Έπαιρνα τον Βιεϊρίνια στο FIFA, σήμερα έπαιζα μαζί του»


Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Άντριαν Περέιρα, έκανε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τη δεύτερη του εμφάνιση με τον Δικέφαλο και μάλιστα μετά από αρκετό καιρό. Διαβάστε όσα δήλωσε μετά τη νίκη της ομάδας του με σκορ 2-1.
Έχοντας τον Βιεϊρίνια μπροστά του στην αριστερή πτέρυγα του ΠΑΟΚ, ο Άντριαν Περέιρα ανέβασε σταδιακά την απόδοση του κόντρα στον ΠΑΣ, αναλογικά με το πώς βελτιωνόταν και η εικόνα του Δικεφάλου, ώστε να έρθει η ανατροπή (2-1) κόντρα στους Ηπειρώτες.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νορβηγός μπακ στην κάμερα της NOVA, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα:

Για το πώς βίωσε το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός:

«Ήταν έντονο παιχνίδι για όλους, μείναμε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έπρεπε να γυρίσουμε το ματς. Το καταφέραμε στο τέλος και πήραμε τους τρεις βαθμούς, που ήταν το πιο σημαντικό».

Για τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο πρώτο ημίχρονο:
 
«Δεν ξέρω ακριβώς. Γενικότερα είχαμε την αίσθηση ότι ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά είχαμε πρόβλημα με τις μακρινές μπαλιές, συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, κάποια στιγμή θα δεχτείς γκολ. Αλλά πρέπει να παλέψεις μέχρι το τέλος για τη νίκη. Το κάναμε απόψε και πήραμε το τρίποντο»
 
Για το τι έχει αλλάξει από τη μοναδική προηγούμενη εμφάνιση του, κόντρα στον Βόλο:
 
«Φυσικά προσαρμόζομαι στην κουλτούρα, το σύλλογο και τους συμπαίκτες μου. Νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όταν παίζεις με τόσο καλούς συμπαίκτες είναι πιο εύκολο, νιώθεις πιο άνετα. Όσο περνάει ο καιρός νιώθω κι εγώ καλύτερα».

Για το αν γνώριζε τον Βιεϊρίνια, ο οποίος αγωνίστηκε σήμερα μπροστά του στην αριστερή πτέρυγα, και αν πήρε βοήθεια από αυτόν:

«Φυσικά έχει πολλή εμπειρία και ήταν μεγάλη χαρά μου που παίξαμε μαζί. Συνήθιζα να παίζω μαζί του όταν τον έπαιρνα στο FIFA, και τώρα τον είχα μπροστά μου. Ότα, λοιπόν, μες στο παιχνίδι δεν ήξερα τι να κάνω, έδινα τη μπάλα σε αυτόν γιατί αυτός θα έκανε κάτι σωστό»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.