Ads Top

Πρώτο ματς του Άρη χωρίς κίτρινη κάρτα!


Άπαντες περίμεναν κατάθεση ψυχής και έναν Άρη με το μαχαίρι στα δόντια για να ισοσκελίσει το ποιοτικό μειονέκτημα έναντι του πρωταθλητή Ολυμπιακού.
Τελικά κατέληξε μάχη χωρίς... δόντια αφού ο Άρης έκλεισε 100 λεπτά αγώνα χωρίς να πάρει κίτρινη κάρτα.

Ήταν το πιο γερό crash test στη μέχρι τώρα εξαιρετική -και αήττητη- πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα. Ποτέ άλλωστε εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν έφτασαν οι "κίτρινοι" στη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να έχουν μπροστά τους την τεράστια πρόκληση να μείνουν μόνοι στην 1η θέση, αφήνοντας πίσω τους και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. 

Με προίκα τις έξι νίκες (και μία ισοπαλία) στα επτά προηγούμενα παιχνίδια της, η ομάδα του Άκη Μάντζιου υποδεχόταν το βράδυ του Σαββάτου τον Ολυμπιακό για ντέρμπι κορυφής στο οποίο καλούνταν να κάνει κατάθεση ψυχής και να δώσει... ό,τι έχει και δεν έχει για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. 
 
Απέναντι άλλωστε στη δεδομένη ποιοτική ανωτερότητα των πρωταθλητών, οι «κίτρινοι» θα έπρεπε να αντιπαρατάξουν πυγμή, δύναμη, μαχητικότητα, τσαμπουκά. Να μπουν κατά το κοινώς λεγόμενο με το «μαχαίρι στα δόντια». 

Αντ' αυτού; Ο Άρης ήταν νωχελικός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κι έκανε το... ακατόρθωτο για ένα ντέρμπι. Ποιο είναι αυτό; Να βγάλει περίπου 100 λεπτά παιχνιδιού χωρίς να δεχτεί ούτε μία κάρτα. Ναι, ούτε μία! 

Αντί να είναι αυτός που θα έπρεπε, κόντρα σε ένα ανώτερο αντίπαλο, να... μασάνε σίδερα οι παίκτες του, άφησε τους «ερυθρόλευκους» να αλωνίζουν στο χορτάρι του «Βικελίδης», είδε την άμυνά του να μένει στήλη... άλατος στο πρώτο γκολ, πριν το καταλάβει δέχτηκε και δεύτερο και κάπου εκεί ήρθε το game over. 

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που συνέβη φέτος κάτι τέτοιο. Σε κανένα από τα οχτώ προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε πρωτάθλημα (7) και Ευρώπη (1) δεν τελείωσε χωρίς να δεχτεί κάρτα. Περίπου στις 3,5 κίτρινες είναι ο μ.ο. του Άρη εντός συνόρων, όπου σε περισσότερα από τα μισά του ματς δέχτηκε από 4 κάρτες και μόνο μία φορά είχε δύο. Στη χθεσινή μάχη κορυφής όμως έμεινε στο μηδέν κι αυτό σίγουρα είναι κάτι ασυνήθιστο όταν μιλάμε για ντέρμπι και δη του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Δείτε αναλυτικά τις κάρτες του Άρη στα φετινά παιχνίδια του:

  • Άρης-Ολυμπιακός (1-2): 0 κίτρινες
  • Παναιτωλικός-Άρης (0-1): 4 κίτρινες
  • Άρης-Αστέρας Τρ. (1-0): 4 κίτρινες
  • Άρης-Απόλλων Σμ. (1-0): 2 κίτρινες
  • Παναθηναϊκός-Άρης (0-1): 3 κίτρινες
  • Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα (2-2): 4 κίτρινες
  • Βόλος-Άρης (0-1): 3 κίτρινες
  • Άρης-Κόλος Κοβαλίβκα (1-2): 2 κίτρινες
  • Άρης-Λαμία (3-1): 4 κίτρινες

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.