Ads Top

Πρίντεζης: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες»


Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν στάθηκε στις απουσίες του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπασκόνια.
Στο ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι καλύτερο ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης που δεν έψαξε δικαιολογίες στις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία τις απουσίες. Αυτό θα το περάσουν όλες οι ομάδες. Αυτοί ήμασταν, αυτοί παίξαμε, μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Κάποιες στιγμές πλησιάσαμε, αλλά κάναμε κάποια αβίαστα λάθη και χάσαμε την συγκέντρωσή μας».

Για την απουσία ρυθμού: «Κάποιες φορές μπορεί να σε βοηθά αυτό και κάποιες όχι. Τώρα μείναμε μία εβδομάδα εκτός. Θα το αντιμετωπίσουν όλες οι ομάδες αυτό. Οπότε δεν νομίζω πως φταίει αυτό. Κάναμε λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν και γι’αυτό χάσαμε».

Παράλληλα, συμπλήρωσε: «Έπρεπε να τρέξουμε παραπάνω και να παίξουμε καλύτερες άμυνες. Έπρεπε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, γιατί η Μπασκόνια είναι καθαρά ομάδα ρυθμού. Δεν το καταφέραμε αυτό, παρά το γεγονός πως παίζαμε στο γήπεδό μας. Δεν έχουμε τον κόσμο μας αλλά έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά εκεί. Δεν είχαμε συγκέντρωση στις σετ επιθέσεις, δεν γυρίσαμε σωστά την μπάλα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.